سلام دوستان عزيز از اين كه باعث شدم اذيت بشين متاسفم...
خيلي منو ببخشين...
من يه مشكلي توي اين كمبو باكس هاي ويژوال بيسيك دارم تورو خدا كمكم كنيد(براي امروز مي خوامش).خواهش
مي كنم...
ببينيد مشكل من اينه كه مي خوام يه قسمتي رو براي انتخاب تاريخ در VB شبيه سازي كنم اما نميشه لطفا به
عكس زير توجه كنيد.ميخوام مثل اين بشه:
در اين برنامه شما سه تا كمبو باكس دارين كه بايد به ترتيب از سمت راست (روز و ماه و سال) رو انتخاب كنيد.
در زير اين سه تا كمبو باكس يك لييل قرار داره كه تاريخ در اون درج مي شه(مقدار Caption اين ليبل رو به شدت نياز دارم)
در ضمن كمبو باكس هاي برنامه مشخصه Style همگي اون ها برابر DropDown List هست يعني به اين راحتي ها نميشه مقدار Text كمبو باكس
ها رو برداشت و كاملا ReadOnly (فقط خواندني) است.
حالا من برنامه اي رو مي خوام كه تاريخ در اين ليبل به صورت كامل درج بشه يعني شما وقتي روز رو انتخاب كردين
عددش رو توي ليبل وارد كنه بعلاوه ي علامت ( / ) بعد وقتي كه شما عدد ماه رو انتخاب مي كنيد مقدار قبلي
caption ليبل باقي بمونه و مقدار ماه رو كه انتخاب كردين اضافه بشه دوباره باز هم يه علامت ( / ) و در نهايت زماني كه
سال رو انتخاب مي كنيد مقدار روز بعلاوه ي علامت ( / ) و مقدار ماه بعلاوه ي علامت ( / ) باشن وباقي بمونن در انتهاي Caption ليبل مقدار سال
رو كه انتخاب كردين اضافه بشه.در حالت كلي من ميخوام مقدار هاي قبلي Caption ليبل عوض نشن فقط با انتخاب مقادير از كمبو باكس ها در
جايگاه خود تغيير پيدا كنند و دو علامت ( / ) هم ثابت بمونن.(فقط همين) مثل شكل زير
اگر هم از طريقي بتونين به من بگين كه چه طور ميشه مقادير رشته اي رو با مقادير عددي كنار هم قرار داد (با هم جمع كرد) و داخل caption ليبل
قرار داد هم كمك بزرگي به من كرديد.
حالا تو رو خدا كمك كنيد خيلي لازمش دارم...