سلام
همانطور كه ميدونيد هزينه پيامك اينگليسي افزايش يافت
مي خواستم بدونم چطوري فارسي بنويسم؟(nokia N70)
سلام
همانطور كه ميدونيد هزينه پيامك اينگليسي افزايش يافت
مي خواستم بدونم چطوري فارسي بنويسم؟(nokia N70)
قراره يه نرم افزار بسازند تو اون موقع پيامك هات را يه گوشه بنويس انشاا... با آئين نامه Mms با هم ميدن بيرون
2 کار می تونی بکنی
1.برنامه فارسی اس ام اس نصب کنی
2. یه کلمه فارسی از مسیج های دیگه ات رو کپی پیست کنی اول اس ام اس ت
و باقی و انگلیسی بنویسی مثل قدیم
ضمنا هنوز بصورت رسمی گرون نشده !
خبر گزاري ها گفتن كه از امروز گرون شده
واسه اينكه تو گوشيم زبون فارسي داشته باشم واسه تايپ بايد چيكار كنم؟
Last edited by MeHrDaD_MeNaY; 21-06-2008 at 17:44.
من رفتم تو سایت مخابرات زده دریافت نرم افزار که یه تغییراتی داده و حتی تا 200 تا حرف فارسی میشد نوشت.ولی اصلا چیزی نبود که دانلود کردش.
بدی دیگه ای هم که داره اینه که تمام منو ی مربوط به اس ام اس رو از انگلیسی به فارسی تغییر میده
دوست عزيز برنامه sms farsi رو اگه سرچ ميزديد حتما براي n70 پيدا ميكرديد چون خيلي وقته كه عرضه شده.....
براي اون دسته از دوستاني كه به اس ام اس فارسي عادت ندارند يه ترفند دارم.
فرستادن اس ام اس انگليسي به قيمت اس ام اس فارسي
توي اين تاپيك توضيح داده شده است:
پست32 صفحه 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه از این روزها 206 و هواپیما هم بهتون میدن !
منم تو پستم اشاره کردم این روش رو
فقط روح ا.. مطمئنی موثره ؟؟
منم رفت خبری از برنامه نبود !!!!!
پس
یکی دیگه از
کلاهبرداریهای همراه اول شروع شد !
مطمئن باش موثره علی جان.چون دقیقا ویژگی های فارسی رو داره.
خیلی قبل از اینکه بحث گرون شدن مسیج انگلیسی بیاد یکی از آشناهامون که تو مخابرات بود گفت مواظب باش تو مسیج انگلیسی حرف فارسی نباشه چون فارسی حساب می شه و 70 کاراکتر!
ببینید دوستان این سیاستی که به کار گرفته شده به خاطر این نیست که ما را تشویق کنه تا اس ام اس فارسی بفرستیم به دلایل زیر:
1- هر پیامک فارسی شامل 60 کاراکتر است ولی هر پیامک انگلیسی 160 کاراکتر.
2- یعنی اگر بخوایم یک پیامک فارسی به تعداد کاراکتر انگلیسی بفرستیم باید هزینه 3 پیامک را بپردازیم.
پس نتیجه:
اینکه خواستن هزینه ارسال را بالا ببرند چون با یک پیامک انگلیسی 22 تومان باید بدید و با یک پیامک فارسی که اگر قیمتش 8 تومان باشه باید 24 تومان بپردازیم.
حالا کمی دقت کنید!!
یعنی قیمتی تقریباً شبیه هم.
پس همون انگلیسی بفرست عزیزم اگر فارسی نداری.
خیلی دارن سر نرم افزارشون تبلیغ میکنن که کاراکترا رو افزایش میده و تو روزنامه ها و سایتا همش میگن از 1 تیر برید دانلود کنن ولی انگار مردمو مسخره کردن چون وقتی میری فقط توضیحات نرم افزار رو نوشته و هیچی پیدا نمیکنی برا دانلودببینید دوستان این سیاستی که به کار گرفته شده به خاطر این نیست که ما را تشویق کنه تا اس ام اس فارسی بفرستیم به دلایل زیر:
1- هر پیامک فارسی شامل 60 کاراکتر است ولی هر پیامک انگلیسی 160 کاراکتر.
2- یعنی اگر بخوایم یک پیامک فارسی به تعداد کاراکتر انگلیسی بفرستیم باید هزینه 3 پیامک را بپردازیم.
پس نتیجه:
اینکه خواستن هزینه ارسال را بالا ببرند چون با یک پیامک انگلیسی 22 تومان باید بدید و با یک پیامک فارسی که اگر قیمتش 8 تومان باشه باید 24 تومان بپردازیم.
حالا کمی دقت کنید!!
یعنی قیمتی تقریباً شبیه هم.
پس همون انگلیسی بفرست عزیزم اگر فارسی نداری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)