سلام
متاسفانه گوشیم هنگ کرد و من زد به سرم و با ستاره سبز و 3 گوشی را فرمت کردم.
اما الان تازه فهمیدم چه خاکی تو سرم شده و دفترچه تلفن با ارزشم به همراه همه مسیج های روی گوشی پاک شده.
کسی میدونه میشه کاری کرد؟؟؟
(مسیج هام مهمتره)
سلام
متاسفانه گوشیم هنگ کرد و من زد به سرم و با ستاره سبز و 3 گوشی را فرمت کردم.
اما الان تازه فهمیدم چه خاکی تو سرم شده و دفترچه تلفن با ارزشم به همراه همه مسیج های روی گوشی پاک شده.
کسی میدونه میشه کاری کرد؟؟؟
(مسیج هام مهمتره)
برای بازگردندن شماره تلفن ها به قسمت contacts و بعد از داخل منو option , قسمت sim contacts و sim directory رو انتخاب کن و بعد همه شماره تلفن ها رو mark all کن و بعد گزینه copy to contacts رو بزن شمارهای داخل سیم کارت وارد گوشی میشن و برای برگرداندن مسیج ها به قسمت مسیج ها برو بعد از داخل منو option قسمت settings گزینه other وmemory in use رو به memory card تبدیل کن مسیج هات برمیگردن البته اینایی که گفتم تحت شرایط خاص و روی گوشی های مدل بالای نوکیا جواب میده البته از کدی که زدی میشه حدس زد گوشیت نوکیاست.
اینای که شما گفتی فقط مال وقتایه که اونارو رو سیمکارت سیو کردا باشی این ماله دفترچه تلفن و برای مسیجها وقتیه که رویه مموری کارت سیوش کردا باشی عزیز
شما از خیرش بگزر چون قابل برگشتن نیست
شرایط خاصی رو که گفتم منظورم همینایی که شما گفتین
تایید میشه
این دیگه چه جور راهنماییه ؟؟!! گوشیهای مدل بالا ؟؟!! این که با 6600 هم جواب میده .
دوست من ، اگه اس ام اس هات روی مموری کارت و شماره ها روی سیم کارت ذخیره شده بودن میشه برشون گردوند . در غیر این صورت امکانش نیست .
راهنماییم مگه چشه 6600 هم نسبتا مدل بالا هستش ضمنا توی پست دوم توضیحات روکامل کردم
همونجوری هم که دوستان گفتند متاسفانه اگه لیست تلفنهاتونو روی سیم کارتتون سیو نکرده باشید از بین رفته و نمیشه برگردوند ..... متاسفانه در مورد Sms هم همین قضیه صدق میکنه ....
از من به شما نصیحت همیشه تلفنهاتونو روی سیم کارتتون ذخیره کنید تا همیشه داشته باشید
آره منم فکر میکنم بعید باشه بتونی برش گردونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)