لطفا اگر آموزشی در رابطه این موضوع است در تاپیک قرار دهید...
ممنون![]()
لطفا اگر آموزشی در رابطه این موضوع است در تاپیک قرار دهید...
ممنون![]()
می تونی از مقاله ای که من نوشتم استفاده کنی : آموزش فارسی کردن بازی همسایه جهنمی
تو بازيهاي مختلف شرايط فرق داره . مثلا تو Serious Sam فايلهاي با پسوند gro رو بايد پيدا كني و يه بازي مثل NOLF2 يا Contract Jack فايلهاي با پسوند res داره كه با ابزارهايي كه شركت سازنده ارائه داده ميشه اين كار رو كرد . يا Swat 4 فايلهاي صوتي تو يه پوشه هستش .
بازی battle field2 من تو فایل تکتش رفتم ولی تو بازی می رویم نمایش نمی دهد
سلام.
شما اول بگید میخواید تکست رو فارسی کنید یا سوند؟
برای فارسی کردن صداها:
1- اول ببینید پسوند فایلهای پکیج بازی چیست، آیا کمپرس شدند یا نه و آیا کات سینها از خود بازی صدای جدا داره یا نه.
2- برید دنبال یک نرم افزار که بتونه پکیج رو باز کنه... اینطور چیزها زیادند و گاهی اوقات خود کمپانی میدشون بیرون.
3- فایلهای دیالوگ کاتسین یا وسط بازی رو بردارید و با همون کیفیت صرفا ادیت کنید و فارسی کنید(دیگه ترجمش مشکل خودتونه-از فایلهای سابتایتل هم استفاده میتونید بکنید.)
4- فایلهای صدا رو ریپک کنید.
به همین سادگی برای اکثر بازیها کاربرد داره. میتونید بازی ای مثل بایوشوک رو راحت دوبله کنید. واقعا نمیدونم چرا کسی اینکار رو نمیکنه.
من می خواهم متن را فارسی کنم
بازی بتله فیلد رو
سلام من مي خواستم بگيد بازي فوتبال رو چه جوري فارسي ميكنند
مثلا بازي pes 2008 رو كه پرديس فارسي كرده چط.ري اين كار رو كرده چطوري آرم خودش رو گذاشته يا تبليغات دور ميدان رو عوض كرده يا فايل هاي گزارش گرها رو فارسي كرده و متن و هم چطوري فارسي كرده كلا همه چيز با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)