سلام دوستان
دو نرک افزار می خواهم:
1.فیلم های 700مگ که قابل رایت برای ویدئو سی دی نسیت رو بشه نصف کرد(تبدیل به دو سی دی)
2.نرم افزاری که بشه فایل های Resیا همان resource رو بشه ویرایش کرد مانند عکس زیر می خواهم اون نوشته رو ویرایش کنم
![]()
سلام دوستان
دو نرک افزار می خواهم:
1.فیلم های 700مگ که قابل رایت برای ویدئو سی دی نسیت رو بشه نصف کرد(تبدیل به دو سی دی)
2.نرم افزاری که بشه فایل های Resیا همان resource رو بشه ویرایش کرد مانند عکس زیر می خواهم اون نوشته رو ویرایش کنم
![]()
اولی رو که با Winrar می تونی ...
1- با يك برنامه كنورتر به AVI و يا mpeg تبديل كن و با يك برنامه ميكس يا Splitter دو قسمتش كن بعد رايت كن
زيرمجموعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- براي ريسورس تاپيك هاي زير البته به برنامه و پك و نوع كد نويسيش بستگي داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برای تبدیل به vcd و دو سیدی از winavi استفاده کن.یه گزینه ای داره که میتونی تعیین کنی به اون حد رسید ببره!
البت خیلی از مبدلا این قابلیت رو دارن!
1- بابا همون VCD Cutter خودمون!
2- همون Restorator
دوسست عزیز لطف کن لینک بزار
Cutter هم فقط یک دقیقه تبدیل می کنه
VCD Cutter 4.04 :
Crack :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من این لینکی که گذاشتی فایل AVIرو نمی شناسه!!!!
شما نرم افزار خواستی من گذاشتم !!!
در ضمن میتونی با جت آودیو کانورت کنی![]()
دوست عزیز من گفتم لازم نیست خودتون نصف کنید ولی اگه دوست دارید با این میتونید:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)