اگر امكان داره يكي لطف كنه كتاب هاي قديمي Mcse رو برام بذاره (با جلد سفيد نه آبي)
استادمون گفته جلد آبي ها كه جديد هستن حجمش خيلي زياده و توضيحات زياد از حد داده.
خيلي ممنون.![]()
اگر امكان داره يكي لطف كنه كتاب هاي قديمي Mcse رو برام بذاره (با جلد سفيد نه آبي)
استادمون گفته جلد آبي ها كه جديد هستن حجمش خيلي زياده و توضيحات زياد از حد داده.
خيلي ممنون.![]()
Last edited by siamak_mu; 18-06-2008 at 19:14.
سلام ... دوست عزیز ، برای درخواست کتاب ، باید این موارد رو : اسم انتشارات کتاب ، یا نویسنده کتاب ، و اسم کامل و دقیق کتاب ، و اگه تونستید ISBN کتاب رو بفرمایید ... شاید منظور استاد شما کتابهای Microsoft Press هستش ... بهر حال لینکهای پایین هست ... موفق باشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
خيلي ممنون كه زحمت كشيدين ولي اكثر اينا رو سرچ كرده بودم تو انجمن بهشون برخورد كرده بودم.
شما ايني كه خودتون گذاشتين ببينين:
كه عكسش مهمه و اينه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عكس يه جلد ديگه از سري كتاب ها هم مي ذارم:
اينا كه جلد آبي دارن چاپ دوم هستن (روي خودشون بالا سمت راست هم نوشته secend edition) و همه ي (فكر كنم 10) جلدش راحت پيدا ميشه ولي پيدا كردن چاپ اول سخته كه جلدش سفيده (من خودم نديدم فقط گفته سفيده)
خيلي ممنون كه توجه كردين به درخواستم.![]()
سلام ... ویرایش اول این کتاب رو پیدا نکردم ... از بقیه دوستان هم بپرسید ... موفق باشید ...
.
مرسي دوست عزيز. توقع هم نداشتم برام بگردين. خيلي لطف كردين وقت گذاشتين.
اگه كسي حالا داشت خواست بذاره لينكش رو برا ياهو مسنجرم هم بفرسته چون شايد فعلاً به اين تاپيك سر نزنم.
تشكر از همه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)