سلام به همگی...
ویژگی خاصی مد نطر نیست، فقط از بیشتر جهات گوشی خوبی باشه: زیبایی، امکانات، باتری، راحتی کار، قیمت، کارایی، ارگونومی مناسب کلیدها. همینا دیگه. W910 یا N81 ؟
![]()
سلام به همگی...
ویژگی خاصی مد نطر نیست، فقط از بیشتر جهات گوشی خوبی باشه: زیبایی، امکانات، باتری، راحتی کار، قیمت، کارایی، ارگونومی مناسب کلیدها. همینا دیگه. W910 یا N81 ؟
![]()
همه اینا در N81 هست
N81 بگیر اگه دوربین خیلی مهم نیست
اینجا امکاناتشو میتونی ببینیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
81 گوشی خوبی نیست
هم از لحاظ صدا هم دوربین 910 بالاتره
اگه واسه بازی و صدا میخوای 100 درصد ان81 خیلی عالیه تو این ضمینه...
ولی ان81 تو دوربین خوب عمل نمیکنه...
دیگه خودت باید تصمیم بگیری...
9کرممم...
مزیت ان81 سیمبین بودنشه اگه برات مهم نیست 200درصد 910 بگیر
ان81 گوشی لق و لوقیه و قابش صدا میده
اینطور نیست دوست عزیزان81 گوشی لق و لوقیه و قابش صدا میده
اتفاقا کیفیت مواد به کار رفته در گوشی خیلی خوبه
مزیت های N81
نوکیاست !
سیمبین 9.2 داره (خیلی عالی و مهمه. خیلی بیشتر از اونی که فکر کنی برات کاربرد داره)
صداش خوبه
بازی های N-Gage ساپورت می کنه و دکمه های مخصوصش رو داره.
من n81 رو پيشنهاد ميكنم
صدا خوب
سيمبين
زيباتر بودن
والا من خودم آیفون دارم، گوشی رو برای مادرم میخوام. همه از مزیتهای N81 گفتین معایب و مزیتهای W910 هم بگین. مثل اینکه خیلی کسی این گوشی رو نمیخره؟! ناسلامتی بهترین گوشی 2007 بوده. فکر کنم دوربینشم از N81 بهتر باشه. بعدش برای کارایی که مد نظر هست، مزیت سیمبین به A200 سونی اریکسون چیه؟ بیشتر نظرم این بود کسانی که با هردو کار کردن نظرشون بدن تا بدونم در عمل چطورن، چون خودم تمام ریویوها رو خوندم. ترسم از N81 اینه که چون اسمارت فونه، مشکلات خاص خودشو داره، به خصوص اینکه رم آزادش 42 مگ هست در برابر 90 مگ n95 8gig . در ضمن فکر نکنم که W910 چیزی کم از N81 داشته باشه (برای کار من البته). راستی فکر میکنین قیمت W910 مناسبه یا نمیارزه. چون تو سایتای خارجی خیلی ارزونتره ولی گوشیهای دیگه هم قیمته و یا حتی اینجا ارونتره. حالا بازم نظر بدید لطفا.... از همه هم خیلی خیلی ممنونم.![]()
w910 یه گوشی توپ هست. استیل زیبا و قابلیت های زیاد واسه موزیک به خصوص جدول تقسیم بندی موزیک یعنی sad....
و عوض کردن اهنگ با حرکت دست.و من دیدم که 1 فلش مموری باهاش بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)