سلام...من از این طرح که تو هلپ 3ds max بود خیلی خوشم اومده... خیلی خنده داره... میخوام بسازمش....
تا اینجا ماهیش رو تقریبا ساختم...مونده رفع اشکال مدل....
![]()
سلام...من از این طرح که تو هلپ 3ds max بود خیلی خوشم اومده... خیلی خنده داره... میخوام بسازمش....
تا اینجا ماهیش رو تقریبا ساختم...مونده رفع اشکال مدل....
![]()
آفرین شهاب کارای بزرگ علامت نزدنهاشتباه شد نه منظورم اینه که کارای بزرگ انجام دادنشون خیلی خوبه
ماهیه هم خیلی شبیه شده
آفرین
میگم رندرش خیلی سخته نه
اما تو دیگه تو رندر استادی رفیق
سلام شهاب جان دمت گرم منم این عکسرو خیلی دوست دارم همیشه دوست داشتم بسازمش ولی حال و حوصله نداشتم الان که داری میسازی خیلی حالا کردم تا تهش باهاتم ببنیم چی میشه....ایول
کار قسنگی رو انتخاب کردی و همینطور متفاوت.باید کاره زیبایی بشه.ادامه بده
به به ماهی نارنجی خیلی خوبه ادامه بده منم باهاتم![]()
ایول شهاب جون ... تا اینجا که عین خودش مدل زدی !
به به
خوب ش
راستی من شاید اون اتاق هست که همه چی به هم ریخته هست قدیمی
من شاید یه چنین چیزی درست کردم
ها؟؟
رندرش که خیلی سخته...احتمالا سر رندر پشیمون میشم... هادی این کار مال خیلی وقت پیشه...یعنی تو هلپ 3ds max 6 هم فکر کنم بود.... اون موقع چه رندری گرفته بود.....
ممنون... هنوز ادامه داره....
ممنون... تو هم یکی از کارهای اونجا رو بردار شروع کن... خیلی خوبه... کلا آدم تجربه کسب میکنه....
ممنون...آره تا حالا خودم هم کار فانتزی نداشتم...گفتم یه امتحانی هم بکنم.....
حالا که اینطوره ماهی رو آبی میکنم.....
ممنون... خیلی مدلش ایراد داره...حالا باید برم درستش کنم...راستی از روش Nurbs ساختمش...گفتم شما نربز کاری بگم بهت.....
همین الان شروع کن.... معطل هم نکن...کارای قشگنی اونجا هست...هون رو شروع کن... ولی یکم اون اتاقه سخته.... برای پارچه رویت تخت پیشنهاد میکنم زیر پارچه یه منبع باد بذار تا بره رو هموا بعد کع رفت بالا منبع باد رو قطع کن تا چروک بیافته رو زمین....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)