دوستان من تري دي مكس 10(2008)رو خريدم ونصبش كردم
ولي وقتي رو ايكنش تو دسكتاپ كليك مي كردم كه باز بشه پيغام بالا رو ميداد يه بار ديگه هم نصبش كردم ولي باز همين پيغام رو ميداد چي كار كنم؟![]()
دوستان من تري دي مكس 10(2008)رو خريدم ونصبش كردم
ولي وقتي رو ايكنش تو دسكتاپ كليك مي كردم كه باز بشه پيغام بالا رو ميداد يه بار ديگه هم نصبش كردم ولي باز همين پيغام رو ميداد چي كار كنم؟![]()
باید Directx رو نصب کنی دوسته من بعد مکسو اجرا کنی
ممنون ولي من فكر كنم Directxرو كامپيوترم نصبه ولي ممنون دوباره نصبش مي كنم![]()
سلام ! منم نمی شناسی ؟ دوبی
خوب به نظرمن باید بری Cdرو عوض کنی
small عضویتتون را بهتون تبریک میگم
اما من فکر نمیکنم این موضوع ربطی به cd داشته باشه
با سلام
اقا شما version ناقصی از 3dsmax رو نصب کردین منم یه بار همین اتفاق برام افتاده بهتره DVD orginal رو بگیری![]()
دوست من اول سعی کن اگر 3dmax نسخه ی قبلی داری پاک کن بعد سعی کن سرویس پک 2 نصب کنی چون با برنامه های جدید سازگار تره بعد اون کاری که آقا هادی گفت بکن یعنیDirectx نصب هست ورژن های دیگشو نصب کن....البته این error برای منم اومده ولی علتش خرابی 3d یا این چیزا نبود علتش این بود که من این برنامه رو ریخته بودم و وقتی ویندوزمو عوض کردم این error در هنگام اجرای برنامه میداد....شایدم بخاطر regestry باشه سعی کن همرو امتحان کن بعد تو فکر عوض کردن cd باش....
یه بار هم سعی کن پاکش کنی و دوباره بریزی..... ولی احتمال زیاد Direct x قدیمی تر از اونیه که 3ds max میخواد....
با سلامبا سلام
اقا شما version ناقصی از 3dsmax رو نصب کردین منم یه بار همین اتفاق برام افتاده بهتره DVD orginal رو بگیری![]()
من درست منظورتونو تفهميدم مگه سي دي هاي JB TEAMارجينال نيست؟
ممد تبريكات عضويتتو ميگم بابا اين قدر سريع نرو تو تعويض اين ان شاء الله مشكل از يه جاي ديگسسلام ! منم نمی شناسی ؟ دوبی
خوب به نظرمن باید بری Cdرو عوض کنی
يعني اگه ورژن هاي قبلي باشه ايرادي داره من مكس 9و6 رو كامپيوترم نصبه يعني اول 6بود بعد9رو هم نصب كردم و اينكه من Direct x9رو دباره نصب كردم و يه بار دگه پاكش كردم و ريختم ولي دباره همون ارور رو ميده منظورتو از رجيستري هم نفهميدم ؟ ولي به هر حال ممنوندوست من اول سعی کن اگر 3dmax نسخه ی قبلی داری پاک کن بعد سعی کن سرویس پک 2 نصب کنی چون با برنامه های جدید سازگار تره بعد اون کاری که آقا هادی گفت بکن یعنیDirectx نصب هست ورژن های دیگشو نصب کن....البته این error برای منم اومده ولی علتش خرابی 3d یا این چیزا نبود علتش این بود که من این برنامه رو ریخته بودم و وقتی ویندوزمو عوض کردم این error در هنگام اجرای برنامه میداد....شایدم بخاطر regestry باشه سعی کن همرو امتحان کن بعد تو فکر عوض کردن cd باش....
يعني من بايد Direct x چند رو نصب كنم ؟ شما خودت مكس 10 ريختي درسته ديگه اون ائودي رو بامكس 10رندر كرده بودي ديگه خب Direct x شما چه ورژنيه؟یه بار هم سعی کن پاکش کنی و دوباره بریزی..... ولی احتمال زیاد Direct x قدیمی تر از اونیه که 3ds max میخواد....
من Directx 10 رو رو سیستمم دارم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)