دنبال وسيله اي ميگردم كه سيم كارت توش قرار بگيره و به كامپيوتر وصل بشه ( جهت استفاده از اينترنت سيم كارت)؟
كسي چنين چيزي ديده؟
دنبال وسيله اي ميگردم كه سيم كارت توش قرار بگيره و به كامپيوتر وصل بشه ( جهت استفاده از اينترنت سيم كارت)؟
كسي چنين چيزي ديده؟
گوشي موبايل سيم كارت رو توش بزار و از اينترنتش استفاده كن اگه ايرانسل باشه
به كامپيوتر هم وصل ميشه!!!
موفق باشيد!![]()
منظورش این نبود!
به غیر از گوشی رو می گه!
دوست عزيز خودتون نگاه كنيد به پست ارساليشون نوشته به غير از گوشي ننوشته...
به غير از گوشي نه چيزي پيدا نميشه
موفق باشيد!![]()
پیدا میشه.خودم یکی داشتم.البته موقتی.شبیه USB Flash هست.به غير از گوشي نه چيزي پيدا نميشه
موفق باشيد!
قیمتش از 50 تومن شروع میشه تا 150
خصوصیتش اینه که سرعتش خیلی بالاتره.به خاطر این که از EDGE پشتیبانی میکنه.بعدش هزینه اس ام اس با اون میشد 8 تومن!
میتونی از نمایندگی ایرانسل در کرمان بپرسی.البته شاید نمایندگی های دیگه استانها هم داشته باشن ولی من از این یکی مطمئن هستم.
همچین چیزی وجود داره ....
حتی تو موبایلستان یکی عکسش رو هم گذاشته بود ...
وقتی از سیمکارتی استفاده میشه از تعرفه های همون سیمکارت استفاده میشه.چجور یک وسیله میتونه تعرفه کم کنه؟!بعدش هزینه اس ام اس با اون میشد 8 تومن!
يكي از فاميلامون توخارج برا وصل شدن به اينترنت واسه لپ تابش از همين وسيله استفاده ميكنه اون اينترنت رو از اپراتور سيم كارتش به صورت 1 ساله خريده.
سرعتش حدود adsl 128خودمون ميشه .كوچيكه و به usb
هم وصل ميشه.
sory4fingilish ba mobile online am,az hame manoon ,chon gooshimm iphone too pc suite oon chenin ghabeliyati nadidam ,baraye hamoin donbale chenin chiizi migaradam.-bazam age kasi khodesh jayi did peygham khososi bezareamnoonisham
توي اينترنت سرچ كن مودم جي اس ام
gsm modem
فكر كنم حدود 50 تومن باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)