با سلام
من آخرین ورژن McAfee CleanBoot رو میخوام.
با تشکر
با سلام
من آخرین ورژن McAfee CleanBoot رو میخوام.
با تشکر
رپیدشیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمگاآپلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد : G@ZIکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
huti_421 لينك ميذاري ورژنش رو نميزني !؟ ...
مثل اینکه فقط یه ورژن داره اونم 1.0 !!!
باز نبايد بنويسي ... تازه اين نرم افزار بصورت beta هم ، ارائه شده ... خلاصه از قوانينه ! ...
چشم زین پس رعایت می کنیم !!!
ممنون ... منت ميزاري سرمون ...
باید تمام فایلهای که در رپید گذاشته اید رو دانلود کنم؟
بله بعد با نرم افزار winrar همش رو اکسترکت می کنی و نصب و والسلام !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)