PORTABLE NOD32 Business Edition v3.0.657
Update database 3178 or it's auto updated when i turned it onکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PORTABLE NOD32 Business Edition v3.0.657
Update database 3178 or it's auto updated when i turned it onکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Portable NOD32 Antivirus v3.0.657
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اضافه کردن آپدیتهاش چکار باید انجام بذی دوست عزیز
Portable NOD32 Antivirus v3.0.657.0 Business Edition | 29,7 MB
با قابلیت آپدیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من سلام ... میشه این فایل رو روی یه سرور دیگه آپلود کنی ... من وقتی می ذارم دانلود بشه اولا که سرعتش پایینه دوما مثلا تا 10% میره و دیگه همونجا می ایسته... من خیلی به این نرم افزار احتیاج دارم ...
سلام دوست عزیز شما دو راه دارید تا نود 32 رو آپدیت کنید
1. مراجعه کردن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ئ شما در قسمت Updates
Enere User name/passwrod از این سایت شما حدید ترین ها رو وارد می کنید و آپدیدت می کنید بدون مشکلی،فقط آپدیت اولیش 10 مگابایت باید دانلود کنه....
2.شما می تونید این آپدیت ها رو برای کسی دیگه هم به کار ببرید که نود 32 داره.
ائل Cntl+Alt+del بد به قسمت پرسس برید و egui.exe رو End Process کنید،تا نود بسته بشه.
بعد روی آیکن نود 32 راست کلیک کنید و Propertis و بعد گزینه Find Target رو بزنید.
تا به مسیر نصب شده برید و اونجا راست کلیک کنید و View، ُSort by File Type رو بزنید
و هر چی فایل XXX.DAT هست رو کپی کنید،توی جای دیگه...
*.dat ها فقط فال های اصلی آپدیتن و حدودا 8 تا هستن
ببخشید از لحاظ انشایی و نگارشش اشکال داشت !![]()
| 31222 KB بفرمایید .دوست من سلام ... میشه این فایل رو روی یه سرور دیگه آپلود کنی ... من وقتی می ذارم دانلود بشه اولا که سرعتش پایینه دوما مثلا تا 10% میره و دیگه همونجا می ایسته... من خیلی به این نرم افزار احتیاج دارم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ESET NOD32 Antivirus v4.0.424 - Portable
Download
http://rapidshare.com/files/228341908/Portable.Eset.NOD.32.AVv4.0.424.Eng.rar
Size=51 MB
password????????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)