تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: نظرتون در مورد این قالب جدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه siavosh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نظرتون در مورد این قالب جدید

یه نگاه به این قالب بندازید . تازه طراحیش کردم .. انتقادی پیشنهادی در موردش دارید بگید تا تغییرات رو انجام بدم ..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طبق پیشنهاد و راهنمایی دوستان تا کنون تغییرات زیر در وب سایت اعمال شده است :

1 - تغییر سایز فونت
    2 - تغیر نوع فونت
    3 - ساپورت FireFox

اگر نظری دارید بگید تا در وب سایت اعمال بشه

وب سایت قبل از اعمال تغییرات

وب سایت بعد از اعمال تغییرات

Last edited by siavosh1; 03-07-2008 at 18:35.

پروفشنال MATRIX reloaded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فعلا تو http://www.elmik.ir

پيش فرض

عرض سایتو حداکثر 960px در نظر بگیری بهتره. اندازه فونتها رو هم حداکثر 9pt کن.

طوری استایل نوشتی که اصلا تو firefox به هم می خوره. باید بدونی که الان firefox خیلی طرفدار داره پس باید با firefox هم سازگار کنی.

یه نگاه به یاهو بنداز فایرفاکس یا ie واسش فرقی نمی کنه، یه ذره هم اینور اونور نمی شه.
    Last edited by MATRIX reloaded; 12-06-2008 at 17:37.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عرض سایتو حداکثر 960px در نظر بگیری بهتره. اندازه فونتها رو هم حداکثر 9pt کن.

طوری استایل نوشتی که اصلا تو firefox به هم می خوره. باید بدونی که الان firefox خیلی طرفدار داره پس باید با firefox هم سازگار کنی.

یه نگاه به یاهو بنداز فایرفاکس یا ie واسش فرقی نمی کنه، یه ذره هم اینور اونور نمی شه.
    تازه الان سایز فونت رو کم کردم که انقدره خود فونت چه طوره ؟؟
    در مورد فایرفاکس هم روش کار میکنم .. ممنونم از نظرت .. تغییرات رو اعمال میکنم بازم خبرتون میکنم ببینید

داره خودمونی میشه mohammadreZa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    رشـــت

پيش فرض

قالبت خوبه ولی خیلی جای کار داره هنوز
    میتونی خیلی بیشتر از اینی که هست بهش برسی

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نمیخوام نا امیدت کنم چون مشخص هست تازه کاری ولی خوب نیست .
    اول از همه که قالب کلی که طراحی کردی بشدت مشکل داره داره یعنی مشخص نیست اصلا چیکار کردی لایه ها رو گذاشتی تو Table بعد کلی Li استفاده کردی خیلی بهم ریختست و هیچی درست نیست تو لیات کلی کافیه فقط با Firefox تست کنی تا ببنی چقدر مشکلاتش زیاده .
    حالا مشکلات ریز درشت دیگش بماند فعلا سعی کنی قالب اولیه رو دو باره طراحی کنی شما اگر توانایی استفاده از CSS رو داری , که دیدم استفاده کردی اصلا چرا دیگه Table بهتر از Table استفاده نکنی مگه مجبور بشی بعضی جاها هست که شاید Table بهتر جواب بده . ولی برای قالب یا Layout کلی از لایه استفاده کن .
    Last edited by Bracket; 13-06-2008 at 01:54.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فونتها رو عوض کن

رنگ خیلی تیره است

خیلی شلوغه

کمی سنگینه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نگاه دوباره بندازید firefox supoort شد و یه سری مشکلات ریز ودرشتش حل شد .. بازم نظر بدید .. فونت رو عوض کردم .. اگر فونت خاصی تو نظرتون هست بگید .
    Last edited by siavosh1; 02-07-2008 at 21:13.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از همه که قالب کلی که طراحی کردی بشدت مشکل داره داره یعنی مشخص نیست اصلا چیکار کردی لایه ها رو گذاشتی تو Table بعد کلی Li استفاده کردی خیلی بهم ریختست
    اول از همه از راهنماییت ممنونم .. ولی هر کسی فرم برنامه نویسی خودش رو داره و به نظر من اینکه از یک سری روش های کتابی استفاده بشه خلاقیت و انعطاف پذیری سایت رو پایین میاره .. یکی از خصوصیاتی که li های بالای صفحه دارن اینه که منوی بالای صفحه برعکس اکثر منو ها که نیاز به جاوا اسکریپت دارن این منو بی نیاز از جاوا اسکریپت هست .. البته جاهایی که مجبور بودم این کارها رو کردم و برای یکسان دیدن صفحات در سیستم های مختلف این کار ضروری بود ..

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

به به به
    سیاوش جان
    اینورا

اول از همه خوشحالم که یه سایت طراحی و آپلود کردی... آفنر پسر
    متاسفانه تا به حال که مشکل نمیدونم از کجاس که هر چه زور زدم چه از آدرسه مستقیم چه گوگول! نتونستم وارده سایت بشم هی!

چه برسه به نظراته کارشناسانه

والبته چند تا نظر برایه بهتر و کاملتر جواب گرفتن در مورد این تاپیـــــــــــــــــــک:

1. تغییراتی که تو سایت میدی برگرفته از سخنانه گوهرباره دوستان در این تاپیک یا ... تو پسته اول بزاری و هر چند مدت آپدیت کنی
    2. یه عکس از شمایه کلیه سایت بندازی بزاری تو پسته اول که همه بدونن باید اونطوری نشون داده بشه و اینطوری اگه احیانا با مرورگری یا ... ای مشکل داشت راحت تر بفهمی
    3. اگه از CMS خاصی استفاده کردی و مشکلی نداره! بگی optional
    4. اگه امکانش بود یه کوچولو یا نمونه از سورسه اصلی بزاری که اگه کسی در مورده کد نویسی راه های بهتری داره بگه! optional
    5. یه مقدار در مورده نحوه ی کارت هم چه از نظره گرافیکی چه از نظره کدنویسی بگی که کاربرهای غریبه زودتر بیان تو باغ optional

فعلا همینا تا بعدا که تونستم سایت رو باز کنم نظراته کارشناسانه!!! بدم

در مورده تئوری و استاندارد طراحیه نوین!!! هم که حق با bracket عزیز هست
    ولی قاونونه خاصی وجود نداره
    میتونید هر طوری که راحت ترید و دوست دارید طراحی کنید و در مورده لزوم بعد ها استاندارد سازیش کنید (البته از نظره من)
    موفق باشی

در مورده عکسه امضات هم به نظرم اگه از jpg استفاده کنی به جایgif در عکسه background شکسته رنگ نداری دیگه
    gears of war هست اگه اشتباه نکنم
    نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیاوش جان
    اینورا

اول از همه خوشحالم که یه سایت طراحی و آپلود کردی... آفنر پسر
    متاسفانه تا به حال که مشکل نمیدونم از کجاس که هر چه زور زدم چه از آدرسه مستقیم چه گوگول! نتونستم وارده سایت بشم هی!

چه برسه به نظراته کارشناسانه

والبته چند تا نظر برایه بهتر و کاملتر جواب گرفتن در مورد این تاپیـــــــــــــــــــک:

1. تغییراتی که تو سایت میدی برگرفته از سخنانه گوهرباره دوستان در این تاپیک یا ... تو پسته اول بزاری و هر چند مدت آپدیت کنی
    2. یه عکس از شمایه کلیه سایت بندازی بزاری تو پسته اول که همه بدونن باید اونطوری نشون داده بشه و اینطوری اگه احیانا با مرورگری یا ... ای مشکل داشت راحت تر بفهمی
    3. اگه از CMS خاصی استفاده کردی و مشکلی نداره! بگی optional
    4. اگه امکانش بود یه کوچولو یا نمونه از سورسه اصلی بزاری که اگه کسی در مورده کد نویسی راه های بهتری داره بگه! optional
    5. یه مقدار در مورده نحوه ی کارت هم چه از نظره گرافیکی چه از نظره کدنویسی بگی که کاربرهای غریبه زودتر بیان تو باغ optional

فعلا همینا تا بعدا که تونستم سایت رو باز کنم نظراته کارشناسانه!!! بدم

در مورده تئوری و استاندارد طراحیه نوین!!! هم که حق با bracket عزیز هست
    ولی قاونونه خاصی وجود نداره
    میتونید هر طوری که راحت ترید و دوست دارید طراحی کنید و در مورده لزوم بعد ها استاندارد سازیش کنید (البته از نظره من)
    موفق باشی
    خیلی خوشحال شدم که نظراتت رو دادی داریوش جان و امیدوارم با استفاده از تجربه و راهنمایی همه دوستان ، کار بهتری ارائه بدم..
    یک تصویر از وب سایت تو پست اول گذاشتم . و فکر خوبیه که هر تغییر رو طبق نظر دوستان تو پست اول اعلام کنم

نمی دونم چرا شما نتونستید وب سایت رو باز کنید .. البته شاید موقع ریکاوری سرور رفته باشی ولی در هر صورت بروزر و اکانتی رو که استفاده میکنی بگو که اگه مشکلی هست با سرور در میون بذارم

یک چیزی که در مورد وب سایت هست اینه که کلیه صفحات وب سایت داینامیک و هوشمند هستند و نسبت به موضوع صفحه لینکها و ... به طور اتوماتیک در کنار هم قرار میگیرن .. که البته در حال حاضر که حجم مطالب سایت کم هست شاید به نظر نیاد ولی حتی اگر هزاران صفحه به وب سایت اضافه بشه تغییر دادن اونها و ... به سرعت امکان پذیره که به خاطر استفاده از php و css هست ..
    ولی یک سری مشکلات هم دارم که به عنوان مثال وب سایت در حال حاضر چیزی نزدیک به دویست و سی چهل صفحه داره ولی به نظر مطالبش خیلی کم میاد .. که دارم یه کارایی تو این زمینه هم میکنم و از دوستا هم این انتظار رو دارم که اگه فکری ابتکاری تو این زمینه دارن با من در میون بذارن تا مطالب بهتر و جدیدرتری رو در اختیار کاربرا بذارم

از cms خاصی استفاده نکردم و کلیه طراحی و برنامه نویسی سایت کار خودمه ..

یک چیزی که توی کارم واسم خیلی مهمه ابتکار و خلاقیته و شاید همین امر باعث میشه یک سری نقاط غیر استاندارد کار کنم که از لحاظی خوبه و از لحاظی بد .. خوبیش اینه که اگر به هر عنوانی کارت دزدیده بشه و یا کپی بشه کسی نمیتونه ازش استفاده کنه یا حداقل گسترشش بده بدیش هم اینه که troubleshooting اون توسط دیگران مشکل میشه و در واقع چون این کار ماله خودمه از این روش استفاده کردم واگرنه برای مشتری ان روش رو اصلاً پیشنهاد و به کار نمیبرم

باز هم چه از لحاظ محتوا چه از لحاظ ظاهر ازتون می خوام که نظرتون رو بگید ..

در مورد عکسه امضاء هم اگه توجه کنی تصویر شامل رنگ مشکی و طیف های قرمز هست و در واقع مجموعه رنگ زیادی نداره .. همیشه واسه تصاویر بزرگ jpeg مناسبتر از gif هست ولی تو این حالت استثناء قائل شدم چون موقعی که طیف رنگی کمی داشته باشیم تصاویر با کیفیت تر و کم حجم تر رو با gif میشه ایجاد کرد . در واقع همین تصویر با همین کیفیت رو اگه با jpeg درست میکردم حجمش نزدیک پنج برابر الانش میشد !! و فکر اون بنده خدایی رو کن که از 56K استفاده میکنه

داریوش جان قالب وبلاگت واقعاً عالیه .. کار خودته ؟ کار تمیز و جمع وجوریه
    Last edited by siavosh1; 03-07-2008 at 16:47.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •