خب گرچه می تونم بگم یکی از بهترین و طبیعی ترین بازیهای سری اویل همین outbreak هست ، ولی متاسفانه من تو سرچم هیچ تاپیک مرتبطی در موردش ندیدم . اینجا یکم در مورد کاراکترها و نحوه بازی و ترجمه فایلهای این بازی بحث و نظر دهی کنیم بد نیست . تا امشب چندتا مطلب برای شروع میذارم ، شماهم کمکم کنید .
نکته : outbreak تنها برای کنسول ps2 عرضه شد ، اما شما میتونین روی کامپیوتر با شبیه ساز pcsx2 ورژن 9.5 این بازی رو بطور کامل انجام بدید ، گرچه حتما یک کارت گرافیک خوب ( جی فورس ddr3 با رم 512 ) و حداقل سی پی یو فول کش 2.8 ( زیاد مهم نیست دو هسته ای باشه ) باید داشته باشید . من رو این سیستمم تونستم بازی رو با یکم سرعت پایین تر انجام بدم :
geforce fx5200 (overclocked)
celeron d 2.5 intel
ram 1 gig
این حداقل سیستمی هست که شما می تونید لااقل دموها و گیم پلی بازی رو با کمی تاخیر داشته باشید .
سایت شبیه ساز :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظیمات شبیه ساز رو در طول تاپیک توضیح می دم .
به کمک همتون هم نیاز دارم تا خودمم بیشتر از این بازی و تنظیماتش بدونم . مرسی 
توجه : دوستان فوق العاده مهم هست که برای نتیجه گیری بهتر در شبیه سازها و همچنین گیم پلی بهتر این بازی ، سبک زیباتر و همچنین سرعت بیشتر، در هنگام خرید این بازی ورژن دوم اون با نام Resident Evil : Outbreak File#2 رو خریداری کنید . حتما اطمینان حاصل کنید که عبارت File#2 در ادامه اسم بازی درج شده باشه ، مطمئن باشید این نسخه فوق العاده بهتر نسبت به نسخه اولیه است . ( اضافه شده در 24/3/87)