تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خیلی مهم خواهشا ← عرق کردن دستها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض خیلی مهم خواهشا ← عرق کردن دستها

سلام. امیدارم روزگار به کام باشد. اگر لطف کنید به سوال حیاتی من جواب دهید ممنون میشوم. من دستام نسبتا عرق میکنند.میخواستم این هفته برای گرفتن معافیت سربازی اقدام کنم اما میترسم در موقع معاینه عرق کردن دستم به شدتی گذشته نباشد. اگر لطف کنین یک راه حلی برای افزایش عرق دست چه با دارو و درمان و چه هر راه دیگر که خودتان بهتر از من میدانید بفرمایید. من عصای دست پدرم میباشم و رفتن به خدمت هم با شرایط فعلی ام کاری ناعاقلانه هست (فکر نکنین از خدمت و سختی هایش فرار میکنم). این هم ایمیل من میباشد:iceheart_20062001@yahoo.com.ممنون میشوم هر چه زودتر مرا از سردرگمی دربیارید.حتما جبران میکنم.قول میدهم.با تشکر
    Last edited by farhadpur; 09-06-2008 at 23:52.

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

پيش فرض

دوست عزيز اين عرق كردن دست خيلي كم باعث ميشه ادم و معاف كنند ولي چون ميدونم كه خيلي اضطراب داري اگه بري اونجا حتما" از دستت عرق مياد چون اضطراب خودش باعث تشديد عرق كردن بدن ميشه
    سعي كنيد خونسرد اصلا" نباشيد تا جايي كه ميشه اضطراب داشته باشيد داروهاي زذ تعريقم استفاده نكنيد تا حدي كه مي تونيد نريد حموم

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

دوست عزيز اين عرق كردن دست خيلي كم باعث ميشه ادم و معاف كنند ولي چون ميدونم كه خيلي اضطراب داري اگه بري اونجا حتما" از دستت عرق مياد چون اضطراب خودش باعث تشديد عرق كردن بدن ميشه
    سعي كنيد خونسرد اصلا" نباشيد تا جايي كه ميشه اضطراب داشته باشيد داروهاي زذ تعريقم استفاده نكنيد تا حدي كه مي تونيد نريد حموم
    نه اتفاقا" وقتي بره حموم منافذ عرقي بدن باز ميشه! سعي كن زود به زود دستهات را بشوري

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

12

نه اتفاقا" وقتي بره حموم منافذ عرقي بدن باز ميشه! سعي كن زود به زود دستهات را بشوري
    بله ولي اين هيچ تاثيري در افزايشش نداره ئلي در صورتي كه نره حموم بر اصر گرم شدن لايه ي زير پوست ترشح غدد عرق افزايش پيدا ميكنه

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

به حق چیز های نشنیده !
    مگه به عرق کردن دست ها هم معافیت سربازی می دن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •