سلام
شاید سوالم خیلی مبتدی باشه ولی بلد نیستم و سرچ هم کردم پبدا نکرد
من میخوام بین کامپیوتر و نوکیا 6600 ارتباط برقرار کنم به چه چیزهایی نیاز دارم و مشخصات کامل رو لطف کنید ذکر کنید
ممنون
سلام
شاید سوالم خیلی مبتدی باشه ولی بلد نیستم و سرچ هم کردم پبدا نکرد
من میخوام بین کامپیوتر و نوکیا 6600 ارتباط برقرار کنم به چه چیزهایی نیاز دارم و مشخصات کامل رو لطف کنید ذکر کنید
ممنون
Last edited by MaFia; 28-11-2005 at 20:44.
سلام دوست عزيز شما براي ارتباط بين 6600 و كامپيوتر بايد اينفرارد داشته باشي و اگر خريدي بايد بري به منو بري روي فولدر
connect باز كني و گزينه ي اينفرارد رو بزني و گوشي رو از طرف چشمي كه بقل گوشي طرف دكمه ي سبز ميزاري جلوي چشم اينفرارد و بعد از چند ثانيه ارتباط برقرار ميشه و هر چيزي كه خاستي بريزي توي گوشي ميري روي فايلي كه توي كامپيوترت كيليك راست ميكني و بعد ميري روي گزينه ي send و اولين گزينه كه عكس ي لبتاب هست ميزني و بعد فايل به گوشي انتقال داده ميشود
موفق باشي
سلام:
از طريق بلوتوث هم مي شه اين رو سرچ كني توضيحات زياده همين صفحه جديدا يكي از دوستان نيش نيش كامل توضيح دادن
سلام دوستان در مورد 6020 چه طور؟
در ضمن سوالم بي ربطه ولي 6020 مال سري چندم نوكياست؟؟
مرسي
لطفا در مورد امكاناتي كه سيستم هم بايد داشته باشه توضيح بديد
سيستم من هيچ امكاناتي براي ارتباط با موبايل ندار
دوست عزيز فكر كنم منظورت از سيستم كامپيتورت هست من خودم رو مي گم كه يك ويندوز xp دارم و با pc suite nokia كار نمي كنم شما بلوتوث رو مي خري كه يك cd هم همراش هست دستگاه بلوتوث رو به پشت كامپيوتر وصل مي كني جايي كه همه چي وصله و برنامه رو هم با سي دي اينستال مي كني شمااين وسيله رو بخر و نصب كن و برنامه رو اجرا كن اگه مشكلي بود بپرس خيلي راحت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)