چگونه می توانم یک فروم رایگان مانند فروم پی سی ورلد درست کنم؟ از راهنمایی شما بسیار سپاس گزارم.
لطفاً اگر کسی مطلبی در این مورد میدونه کمکم کنه.
ممنونم
چگونه می توانم یک فروم رایگان مانند فروم پی سی ورلد درست کنم؟ از راهنمایی شما بسیار سپاس گزارم.
لطفاً اگر کسی مطلبی در این مورد میدونه کمکم کنه.
ممنونم
خب با اجازه اساتید (( که چون کم پیدا شدن بنده جواب میدم ))
==
ببین دوست من , این سوال و این تاپیک تا حالا هزار بار ایجاد شده
فروم مثل این , رایگان نمیشه
اینجا از سیستم انجمن ساز Vbulletain استفاده میکنه که باید این برنامه رو خرید
به تومن میشه حدودا 80 تومن 1 ساله و 180 تومن مادام العمر
اوه، یعنی مثلاً هر سایتی که این فروم رو داره باید سالیانه 80000 تومن پول بده؟
یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟(البته به جز ساخت فروم های دیگه!)
ولی بازم ممنون
بله , هر سایتی که از Vbulletin استفاده کنه , باید این برنامه رو خریده باشهاوه، یعنی مثلاً هر سایتی که این فروم رو داره باید سالیانه 80000 تومن پول بده؟
یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟(البته به جز ساخت فروم های دیگه!)
ولی بازم ممنون
البته نسخه نال شده این برنامه هم هست اما اگر شرکت سازنده بفهمه , سریع میبنده (( اگر خارج از ایران باشی هم شکایت و دادگاه و ... ))
نسخه نال شده هم فایده نداره
میشه از PHPBB استفاده کرد (( رایگان هست )) , اما هاست و دومین هم هست باز
ببخشید، منظورتون ازهاست و دومین چی هست؟
دوست عزیز بد نیست به انجمن سر بزنید و یه چرخی توش بزنید
مطالب مفید و جامعی درش هست
--
هاست : فضایی که باید سایت و اطلاعات شما درش قرار بگیره (( مثل فضای هارد کامپیوتر شما )) منتهی این در دنیای وب و اینترنت هست
دومین ( دامین ) : همون نام سایت هست (( مثلا : p30world.com )) که میتونه با پسوند هایی مثل : com , net , org , biz و .... باشه , این دومین , واسط بین کاربر و آیپی سایت هست
هر دو اینها رو (( برای استفاده حرفه ای )) باید خرید
بابا چی کار به هاست و دامین دارین عزیز من ؟ چرا گیج میکنی بنده خدا رو ؟
ببین من نمیدونم جایی Vbulliten مجانی بده اما اگه phpbb میخوای میتونی به سایت فارسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بری.
سایت خارجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست.چ
sooshiyanet جان من میدوتم هاست و دومین چی هست، ولی منظورتون از :
نمی فهمم!
در ضمن دست شما mr6768 درد نکنه. ولی این سایت هایی که شما فرمودید ظاهری مثل ظاهریVbulletain داره؟
آقا شرمنده ام در هر صورت من اشتباه متوجه شده بودمsooshiyanet جان من میدوتم هاست و دومین چی هست، ولی منظورتون از :
منظورم این بود که حتی اگه PhpBB یا MyBB هم استفاده کنی (( انجمن ساز های رایگان )) باز هم هزینه هاست و دومین رو باید متقبل بشی (( در کل ایجاد سایت بدون هزینه تقریبا غیر ممکنه چون هزینه راه اندازی و نگهداری هم داره , زمان میبره و ..... ))
==
در مورد PhpBB هم باید بگم , واسه این برنامه قالب های متعددی هست که قالب Vbulletin هم جزوشونه , فکر میکنم توی همین انجمن بتونی پیدا کنی
البته قالب های متنوع تر و زیبا تری از Vbulletin هم هست , ولی خب مثل همین نیست
یک توضیح دیگه اینکه : با اضافه کردن مود ها و کد های اضافی , میتونی هر چی بیشتر PhbBB رو شبیه به Vbulletin کنی
sooshiyanet جان ممنونم از راهنماييت.
اگه سوالي داشتم بازم مزاحمت ميشم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)