[
B]CopyKiller CD-Protection 3.99 pre 4.0[/B]

فايلهاي domy بدسكتورها - اسكرچ ها و....همگي از راههائي هستند كه توليد كنند گان از آنها استفاده مي كنند تا كاربر بي نوا را در كپي محصول خريداري شده با مشكل مواجه كنند!
اين برنامه هم از بزرگان اين رشته به حساب مي ايد كه اگرچه توسط يك نوجوان اكنون 18 ساله و در چندي قبل ( درويرايش نخستين تنها 14 ساله ) توليد مي شده وهمچنان مي شود!! اما با اين حال يد طولائي در اين برهه دارد
تصوير زير تصوير سازنده نوجوان اين برنامه است

تجربه تست من از اين نرم افزار
پس از داونلود اين برنامه با شادي آنرا بروي سيستم خود نصب كردم ودر حالي كه يك cd قابل رايت مكرر در رايتر خود مي گذاشتم بروي تعدادي از برنامه هاي خود با اين برنامه قفل گذاردم وسپس آنرا رايت كردم اكنون CopyKiller كار خود را به انجام رسانده بود وبنابراين موقع فراخواني clonecd بود با راه اندازي كلون با اطمينان ودر حالي كه دستهاي خود را در هم قلاب كرده بودم به صندلي خود تكيه زدم تا كلون كپي جانانه اي بگيرد
پس از يكي دودقيقه تصميم گرفتم به دنبال كار خود بروم وتا پايان كار كلون به كار ديگري برسم كلون هم از اين قضيه مطللع شده بود چرا كه با خونسردي و درحالي كه يك ذره بين در دست گرفته بود واز گوشه چشم نيم نگاهي هم به من داشت سطح CD را مي كاويد تا قفل رابيابد او در كارش بي نهايت جدي نشان مي داد
باري! پس از 20 دقيقه به نزد سيستم خود بازگشتم كلون همچنان ذره بين در دست با جديت به كارش مشغول بود اما بافر برنامه اش از روي صفر درصد حتي جم هم نخورده بود !! من كه ديگر حوصله ام سر رفته بود
بروي دكمه stop برنامه كلون كليك كردم اما كلون ول كن ماجرا نبود وبا هر بار كليك من كلون سماجت بيشتري به خرج مي داد في الواقع كلون جريان را بيش از حد جدي گرفته بود !! من كه ديگر كاملا كلافه شده بودم دكمه هاي تركيبي Ctrl+Alt+Delet را گرفتم اما ويندوز در پنجره باز شده اعلام كرد كلون پاسخ نمي دهد پس با زور وزحمت بسيار CD را از رايتر بيرون كشيدم اكنون كلون داشت از روي هوا ايميج تهيه مي كرد !! با نااميد شدن از كلون ديگر مجبور شدم دستم را بروي دكمه ريست بگذارم در كمال بهت وحيرت كلون ودر حالي كه مرا به خيانت وسازشكاري متهم مي كرد دكمه را فشردم به يكباره صحنه روزگار مانيتور تيره وتار شد وكامپيوتر در ظلمت فرو رفت پس از چند ثانيه بالاخره ويندوز راه اندازي شد اكنون ديگر از اغتشاش وآشوب چند لحظه قبل خبري نبود كلون همانند گوسفندي رام در گوشه اي از دسكتاپ نشسته بود وبا دلخوري پلك بر هم مي كوبيد در سوئي ديگر برنامه CopyKiller مغرورانه ودر حالي كه نيشخندي بر لب داشت خود نمائي مي كرد!!
اكنون وقت تست نتيجه نهائي كار كلون بود وقتي وارد پوشه TEMP شدم متوجه گشتم كلون صفر مگابايت از 500 مگ موجود را كپي كرده است !
نتيجه بديهي بود در ميدان مبارزه ميان كلون وكپي كيلر اين CopyKiller بود كه پيروز ميدان شده بود !!!
تهيه وتايپ محرم اسرار 2= mahramasrar2
.gif)
لينك زير لينك سايت اصلي اين برنامه است كه قابليت رزيوم هم دارد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جهت رجيستر كردن برنامه مي توانيد از يكي از سريال هاي زير استفاده كنيد
User ID: 1366 Serial: 51005
User ID: 1782 Serial: 842912
User ID: 1223 Serial: 39542