سلام
يه سوال در مورد مادربوردهاي اينتل داشتم
ميخواستم بدونم كه اين مادربوردها از نظر كارايي و قيمت قابليت رقابت با مادربورد هايي مثل giga , asus,... رو دارند؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
![]()
سلام
يه سوال در مورد مادربوردهاي اينتل داشتم
ميخواستم بدونم كه اين مادربوردها از نظر كارايي و قيمت قابليت رقابت با مادربورد هايي مثل giga , asus,... رو دارند؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
![]()
Last edited by mdolia; 06-06-2008 at 12:21.
آره من الان خودم دارم
اینتل در رتبه یکم مادربوردها قرار دارد قیمت بالا است ولی می آرزد
مخصوصا اگر Cpu Intel روی مادربورد نصب کنی سرعت می شود خدا
در ضمن برای دو نفر دیگگه هم خریدم خیلی راضی بودند
یک چیزی یادت باشه اینتل دو سال گاراتنی تعویض دارد اگر یکی از قطعات سوخت همان موقع یک مادربورد سالم بهت می دند
مینبوردهای اینتل رو Foxconn میزنه Foxconn هم یه OEM بسیار بسیار غول (شاید بزرگترین) هست و از کیس های Apple بگیر تا کنسول های بازی رو تولید میکنه . بعضا هم مینبوردهای بدی نمیزنه ولی بستگی به مدل مینبورد داره مثلا اینتل جدیدا یه مینبورد X48 خیلی خوب زده که راحت میتونه با برندهای خوبه بازار مثل Asus یا Giga یا DFi و... رقابت کنه ولی کلا کلا معمولا سطح مینهای اینتل جزو مینهای درجه 1 بازار به حساب نمیاد تو ایرانم متاسفانه از اسم اینتل سوء استفاده میکنن واقعا و مینبوردهای اینتل رو من دیدم به قیمت های ناعادلانه ای بعضا میفروشن و مردم هم چون اسم اینتل رویه این مینها هست به نوعی میشه گفت گول اسمش رو میخورن و مینبوردها با قیمت نسبتا زیادی میخرن , من خودم چندین بار با چند مغازه دار سره همین مینهای اینتل که اینطور به عنوان جنس شرکت اینتل ازش برای مردم تعریف میکردن و الکی یه چیزهایی برای خودشون بلقور میکردن که در حد جک بود , حقیقتا بحثم شده .
Last edited by Bracket; 06-06-2008 at 12:34.
به نظر من هم MainBoard های اینتل بهترینند
خودم تازگیها مدل DP35DP شو گرفتم
البته برای سیستم های خیلی حرفه ای (DX38BT (X38 رو پیشنهاد میکنند که فکر قیمتش حدود 270 باشه !
DP35DP
DX38BTکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم تاثير القاي فروشندگان سودجو هست.
چه طور ؟
همين كه ميفرماييد بهترينند
دوست عزیز بهترین وجود نداره . هیچ کس نمیتونه بگه فلان برند بهترینه اصلا این تو دنیایه کامپیوتر معنی نداره .
مینوبردهای اینتلم همون توضیحی که در موردش تو پست 3 دادم .
درسته شایدهمين كه ميفرماييد بهترينند
اما نمیشه گفت که MainBoard بدی همست !!!
بابا جان من گیر نده دیگه اره همون که تو میگی درسته و
asus-giga-abit-msi- اینا آشغالن.......
خوب شد راحت شدی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)