تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: نرم افزار می خام برای پسورد گذاشتن روی فولدر و فایل تکست

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

14 نرم افزار می خام برای پسورد گذاشتن روی فولدر و فایل تکست

سلام دوستان
    من دنبال دو تا نرم افزار هستم ولي تا الان پيدا نکردم:
    يه نرم افزار مي خام که بتونه روي فولدر ها پسورد بزاره البته از اين نرم افزار ها خيلي ديدم مثلا: Folder Crypto Password يا Folder Guard يا Hide Folders XP يا Magic Folders يا ... ولي همه اينا طوري هستن که اگه مثلا دو تا ويندوز رو دستگاه باشه و از طريق يکي از ويندوز ها براي فولدرمون پسورد بزاريم، از طريق اون يکي ويندوز و بدون نياز به پسورد اون فولدرمون قابل مشاهده هست که اين زياد نمي تونه روش مطمئي باشه! حالا مي خاستم ببينم کسي نرم افزاري سراغ نداره که وقتي رو يه فولدر پسورد گذاشتيم، از طريق ويندوز هاي ديگه هم قابل مشاهده نباشه و فقط از طريق اون نرم افزار و با وارد کردن پسورد قابل مشاهده باشه!!
    اگه کسي همچين نرم افزاري سراغ داره لطفا کمک کنه
    ممنون
    دنبال يه نرم افزار ديگه هم هستم که بتونه روي فايلهاي TEXT پسورد بزاره و به محض اجرا کردن فايل TEXT مورد نظر ازمون پسورد بخاد

شديدا نياز دارم، لطفا راهنمايي کنيد
    ممنون
    راستي اينم وبلاگم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

سلام
    براي نرم افزار اولت من فكر كنم بايد به دنبال يكي از گارداي بدون نصب بگردي اخه
    نصبيا همشون توي يك سيستم عامل ثاپورت ميكنن
    تازه فكر نكنم چيزي گيرت بياد كه همه سيستم عاملا رو ثاپورت كنه
    ------------------------------------------------------------
    براي دوم هم خيلي ساده از وين رار ميتوني استفاده كني

بدرود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نرمافزار file secure دقیقا کاری را که میخوای انجام میده یعنی بروی ویندوز دیگه فایل یا فولدر قفل شده قابل باز شدن نیست همچنین بعد از عوض کردن ویندوز تا زمان اجرای دوباره این برنامه و دادن پسورد فایل یا فولدر قفل شده قابل استفاده نیست

این نرمافزار روی هر فایلی پسورد میزاره و بعد از کلیک کردن روی فایل با دادن پسورد فایل مورد نظر باز میشه

لینک دانلود و موار مربوط به این نرمافزار در فروم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by reza12100; 28-11-2005 at 00:30.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

13

سلام دوست من
    من اينو : File Securer 3.90 دانلود و باهاش كار كردم از توي ايكس پي پسورد گذاشتم ولي از توي 98 ديده مي شدن البته توي يه فولدر كه اسمش عجيب غريب بود. به هر حال ديده مي شدن و اون چيزي كه مي خام نيست!
    به هر حال ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط SajjadKAZ2003
    سلام دوستان
    من دنبال دو تا نرم افزار هستم ولي تا الان پيدا نکردم:
    يه نرم افزار مي خام که بتونه روي فولدر ها پسورد بزاره البته از اين نرم افزار ها خيلي ديدم مثلا: Folder Crypto Password يا Folder Guard يا Hide Folders XP يا Magic Folders يا ... ولي همه اينا طوري هستن که اگه مثلا دو تا ويندوز رو دستگاه باشه و از طريق يکي از ويندوز ها براي فولدرمون پسورد بزاريم،"""" از طريق اون يکي ويندوز و بدون نياز به پسورد اون فولدرمون قابل مشاهده هست"""""" که اين زياد نمي تونه روش مطمئي باشه! حالا مي خاستم ببينم کسي نرم افزاري سراغ نداره که وقتي رو يه فولدر پسورد گذاشتيم، از طريق ويندوز هاي ديگه هم قابل مشاهده نباشه و فقط از طريق اون نرم افزار و با وارد کردن پسورد قابل مشاهده باشه!!
    اگه کسي همچين نرم افزاري سراغ داره لطفا کمک کنه
    ممنون
    دنبال يه نرم افزار ديگه هم هستم که بتونه روي فايلهاي TEXT پسورد بزاره و به محض اجرا کردن فايل TEXT مورد نظر ازمون پسورد بخاد

شديدا نياز دارم، لطفا راهنمايي کنيد
    ممنون
    راستي اينم وبلاگم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کار این نرمافزار این که از طریق ویندوز دیگر فایل یا فولدر قفل شده قابل دسترسی نسیت به هیچ وجه =چه دیده بشه و چه دیده نشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

13

نقل قول نوشته شده توسط reza12100
    کار این نرمافزار این که از طریق ویندوز دیگر فایل یا فولدر قفل شده قابل دسترسی نسیت به هیچ وجه =چه دیده بشه و چه دیده نشه

معذرت جملتون يه كم نا مفهوم بود
    ولي من از توي ايكس پي پسورد گذاشتم ولي از توي 98 ديدمشون!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

در دیده شدن فایل یا فولدری که در xp پسورد گذاری کردی و در 98 دیدی شکی نیست
    حالا اگر میتونی از ان فایل یا فولدری که در xp پسورد گذاری کردی تو 98 استفاده کن !!!
    نمی تونی مگر اینکه نرمافزار file securer را اینستال کنی و پسورد وارد کنی
    اگر SajjadKAZ2003 جان مشکلت اینکه کسی نتونه از فایل یا فولدر مورد نظرت استفاده نکنه این نرو افزار همین کار را انجام میده به بهترین وجه ولی مخفی نمیکنه
    این نرمافزار فایل یا فولدری باپسوند خاصی قفل میکنه که تنها خود نرمافزار و دانستن پسورد باز میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

13

نقل قول نوشته شده توسط reza12100
    در دیده شدن فایل یا فولدری که در xp پسورد گذاری کردی و در 98 دیدی شکی نیست
    حالا اگر میتونی از ان فایل یا فولدری که در xp پسورد گذاری کردی تو 98 استفاده کن !!!
    نمی تونی مگر اینکه نرمافزار file securer را اینستال کنی و پسورد وارد کنی
    اگر SajjadKAZ2003 جان مشکلت اینکه کسی نتونه از فایل یا فولدر مورد نظرت استفاده نکنه این نرو افزار همین کار را انجام میده به بهترین وجه ولی مخفی نمیکنه
    این نرمافزار فایل یا فولدری باپسوند خاصی قفل میکنه که تنها خود نرمافزار و دانستن پسورد باز میشه

سلام
    من نميدونم منظور شما چيه!
    ولي من يه فولدرو كه فايل متني توش بود رو از تو ایکس پی پسورد براش گذاشتم و از توی 98 هم دیدمش بدون اینکه این نرم افزار رو تو 98 نصب کنم ! حتی اون فایل متنی رو از توی 98 تونستم ادیت کنم و سیوش هم بکنم
    خب اگه فایل دارای پسورد رو از تو 98 بشه تغییر داد که به درد نمی خوره !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

حتما نرمافزار را اشتباهی دانلود کردی و یا فولدر یا فایل مورد نظر را قفل نکردی
    اسم برنامه File Securer
    download:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک یسال بشتر میشه که از این برنامه استفاده میکنم و موردی که گفتی تا بحال اتفاق نیفتاده

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

سلام دوست من
    اسم دقیق نرم افزاری که گرفتم اینه : File Securer 3.90 و از اینجا دنلود کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما اگه ممکنه یه بار دیگه تست کن و ببین از توی 98 قابل دیدن و تغییر هست یا خیر
    ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •