هر كي مدل JXD661 داره لطف كنه معايب و مزايا ش رو بگه مي خوام يكي بخرم در ضمن كيفيت تصويري كه ظبط مي كنه چقدره (capture) و گيمش در چه حدييه
hard worker
هر كي مدل JXD661 داره لطف كنه معايب و مزايا ش رو بگه مي خوام يكي بخرم در ضمن كيفيت تصويري كه ظبط مي كنه چقدره (capture) و گيمش در چه حدييه
hard worker
خب .. اینا مدلهای معتبر نیستن و لب مرزی محسوب میشن ... (یعنی لب مرز معمولی و متفرقه) ... معمولا ویژگی این دستگاه ها اینه : امکانات زیاد (که مصرف کننده خوشش بیاد) - حافظه کم (چون طبیعتا نمی تونن برن سمت حافظه های بالا ؛ گرون میشه) - کیفیت متوسط به پایین (استفاده از سخت افزار ارزون)
البته همه این چیزایی که گفتم معنی اش این نیست که " پس بریم همه شون رو آتیش بزنیم " ... بهرحال قیمت اینا انقدر پایین هست که خریدشون رو بعضی وقتا توجیه کنه ... و ضمنا شاید خیلی ها رو راضی نگه داره ...
بازی هاش باید در حد چندتا بازی ساده باشن و اینطوری نیست که خیلی خفن باشن یا بشه اضافه شون کرد ...
ضبط تصویر با کیفیت 320*240 هستش ... با فرمت asf
سلام
مدل 661 تقریبا یک مدل قدیمی هستش و با فرمت asf ضبط و پخش میکنه . مدل های جدید jxd همگی با فرمت های avi .DVix پخش و ضبط میکنن و بعضا فرمتDAT رو هم پخش میکنن .
اطلاعات کامل رو میتونید در سایت زیر ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با فرمت divx ضبط می کنه ؟ ... میشه لینک بدی ؟ ... مرسی ... avi اش هم avi خام هستش دیگه ... ضمن اینکه بهرحال اگه رزلوشن همون باشه فرقی نمی کنه زیاد ...
اونو يي كه من مي گم حاضره 70000 بده (آكبند)
با فرمت avi ضبط میکنه لینک :
البته مدل جدیدتر هم زده که DV ضبط میکنه
اینم لینک و معرفی :
معرفی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی .. البته من توی لینک چیزی درباره ضبط avi ندیدم ... بهرحال مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)