تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: همفکری در مورد انتخاب نرم افزار

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض همفکری در مورد انتخاب نرم افزار

مدیر عزیزان من کمی در تالارهای نرم افزار گشتم و چنین تاپیکی رو ندیدم که بشه توش در مورد نرم افزارها مشاوره داد یا گرفت.
    البته اگه هست و من ندیدمش ، لطف کنید و این پست ها رو به اونجا بفرستید.
    این پیشنهادم بود و سوالاتمو در دو پست جدا مطرح میکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من یه نرم افزار امنیتی میخوام که یه یا چند فولدرم رو که فایلهای شخصی ام در اون رو قرار بدم و به راحتی با یه کلیک برام بازش کنه و پسورد رو بگیره و فایل ها رو نمایش بده
    در ضمن اگه با عوض شدن ویندوز هم هنوز قفل باشه ، خیلی خوبه
    با اکثر برنامه های قفل هم کار کردم ، ولی هنوز هیچکدوم به دل من ننشسته
    به هرحال دوست دارم نظر دوستان رو بشنوم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

یه نرم افزار فارسی خوب که با تقویم خودمو کار کنه و میلادی نباشه توی مایه های microsoft work که بشه تقریبا" منشی ات
    یه چیز مشت میخواما !!!

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من یه نرم افزار امنیتی میخوام که یه یا چند فولدرم رو که فایلهای شخصی ام در اون رو قرار بدم و به راحتی با یه کلیک برام بازش کنه و پسورد رو بگیره و فایل ها رو نمایش بده
    در ضمن اگه با عوض شدن ویندوز هم هنوز قفل باشه ، خیلی خوبه
    با اکثر برنامه های قفل هم کار کردم ، ولی هنوز هیچکدوم به دل من ننشسته
    به هرحال دوست دارم نظر دوستان رو بشنوم

شما میتونی فایل رو zip کنی و روش پسورد بذاری  و تا پسوردتت رو وارد نکنی فایل زو بهت نشون نمی ده و اگر هم ویندوز عوض کنی پسوردش از بین نمی ره

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

شما میتونی فایل رو zip کنی و روش پسورد بذاری  و تا پسوردتت رو وارد نکنی فایل زو بهت نشون نمی ده و اگر هم ویندوز عوض کنی پسوردش از بین نمی ره

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }
    نه عزیزم ، این فایلهایی هست که هر روز باهاش کار دارم و میخوام ازشون استفاده کنم ، منتها به دلیل امنیت میخوام هر کی که خواست باهاشون کار کنه ازش رمز بخواد
    یه چیزی مثل folder guard pro

قسمت دوم هم معلوم نبود که چی گفتی؟

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نه عزیزم ، این فایلهایی هست که هر روز باهاش کار دارم و میخوام ازشون استفاده کنم ، منتها به دلیل امنیت میخوام هر کی که خواست باهاشون کار کنه ازش رمز بخواد
    یه چیزی مثل folder guard pro

قسمت دوم هم معلوم نبود که چی گفتی؟

خوب وقتی که zip کردی که باز هم می تونی باهشون کار کنی

قسمت دوم هم خودش میاد من ننوشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •