تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: بچه ها کمک کنید (پروژه زبان c) تا حالا چند جا مطرح کردم کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض بچه ها کمک کنید (پروژه زبان c) تا حالا چند جا مطرح کردم کمک کنید

سلام دوستان
    یه برنامه می خواهم تو c که بتونه انتگرال معین یه تابع مثل sinx یا 2x رو حساب کنه در ضمن حد بالا و پایینو نیز از ورودی میگیره. یا یه برنامه که بتونه دو عدد n رقمی رو با هم جمع کنه و حاصلو نشون بده تا آخر عمر ممنونش میشم کسی سورس یکی از این دو برنامه رو در اختیلر ما قرار بده. خیلی ضروریه. 6 نمره از امتحان پایان ترم مونه. در مورد برنامه دومی استاد یه راهنمایی کرد البته خود شما استادید.. : عدد هارو بصورت رشته بگیرین و کاراکتر هارو از هم جدا کنین و این کارکتر هارو بریزی تو خونه های جدا . مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان لطفا حداقل منو در مورد برنامه ای که دو عدد n رقمی رو با همم جمع میکنه راهنمائی کنید . اینکه میگه دو عدد رو بصورت رشته بگیری واین کاراکتر هارو از هم جدا کنی و بریزی تو خونه های جدا سپس هر کاراکتر رو به عدد تبدیل کنی و در نهایت دو عدد رو جمع کنی منو راهنمائی کنید. اگه میشه این یه قطعه سورس رو بنویسید. یه کمک کوچولو!

داره خودمونی میشه N A D E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من دارم همینو برای پروژم مینویسم البته ماشین حسابشو تا الان جمع و تفریقشو نوشتم اما خیلی قاتی پاتیه اگه میتونی خودت جداش کنی الان فایل Txt رو برات آپ میکنم

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چون Browserام کمی مشکل داره مجبور شدم آپ کنم

جدا کردن اون قسمتایی که میخوای یکم سخته اما خوبه چون همینجوری که جدا میکنی میفهمی چه اتفاقی داره میوفته

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مرسی نادر جان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا نادر من اینو دانلود کردم واقعیتشو بخوای من هیچی ازش نفهمیدم . ممنون میشم منو راهنمائی کنی
    دمت گرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

سلام ببين برنامه اش فوق العاده راحته
    تنها كاری كه بايد بكنی،اينه كه دو تا رشته كاراكتری تعريف كنی حالا يا با آرايه ی n تايی يا دو تا اشاره گر به رشته،بعد تو يه حلقه for دونه دونه كاراكتراشو جدا كنی و بعد با كم كردن كد اسكی، كاراكتر رو به عدد تبديل كنی و نهايتا جمع كنی!
    كد اسكی مربوط به كاراكتر و عدد هم توی كتابهای مختلف مربوط به كامپيوتر هستش(مثلا كتابهای مدار منطقی،زبان ماشين و ...) مثلاً كد اسكی كاراكتر"A " معادل 41Hيا معادل 65 دهدهی هستش يا مثلا كد اسكی كاراكتر "4 " معادل 30H يا 48 دهدهی هستش و ... از طرفی می تونی يه برنامه تو C بنويسی كه كد اسكی هر كاراكترو بهت بده كه برای نوشتن كد اسكی كاراكتر،بايد اونو به يه متغير صحيح(int ) نسبت بديم و اون متغيرو چاپ كنيم.قطعه كد زير اين كارو می كنه:
    char ch;
    int code;
    for(ch='a';ch<='f';ch++
    code=ch;
    cout<<"ch="<<ch<< "code="<<code;
    يعنی كد اسكی كاراكتر های a تا f رو تو متغير code ميريزه.
    تابع انتگرال هم كه ديگه مشخصه اول ببين تو توابع كتابخانه ای (math.h ) هم چين چيزی هست يا نه!اگر نه برنامه شو بنويس فرموله ديگه!

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا نادر من اینو دانلود کردم واقعیتشو بخوای من هیچی ازش نفهمیدم . ممنون میشم منو راهنمائی کنی
    دمت گرم.
    آره حق داری میدونم خیلی پیچوندم برنامرو و خیلی چیزام اضافس خیلی چیزام برای کامل کردنشه فقط

بگو امکانات در چه حد میخوای یعنی :
    بتونی پاک کنی یا نه ؟!
    عدد و + و - بتونی بزاری یا نه ؟
    اگه خواست بازم محاسبه کنه پیغام بده و از اول بیاد یا نه ؟
    و ...

من چون ماشین حساب باید بنویسم خیلی چیزاشو تو نمیخوای باید تغییر کنه !

راستی تا کی وقت داری ؟!!
    چون من اینو حداقل تا فردا شب نمیتونم ردیفش کنم !

هنوزم یکم تو آخرای برنامه ناقصه ! چون یکم یکم جلو میرفتم !

اگه وقت داری که واستا من درست و حسابیشو بهت بدم

راستی میتونی باقر صدام کنی

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام ببين برنامه اش فوق العاده راحته
    تنها كاری كه بايد بكنی،اينه كه دو تا رشته كاراكتری تعريف كنی حالا يا با آرايه ی n تايی يا دو تا اشاره گر به رشته،بعد تو يه حلقه for دونه دونه كاراكتراشو جدا كنی و بعد با كم كردن كد اسكی، كاراكتر رو به عدد تبديل كنی و نهايتا جمع كنی!
    كد اسكی مربوط به كاراكتر و عدد هم توی كتابهای مختلف مربوط به كامپيوتر هستش(مثلا كتابهای مدار منطقی،زبان ماشين و ...) مثلاً كد اسكی كاراكتر"A " معادل 41Hيا معادل 65 دهدهی هستش يا مثلا كد اسكی كاراكتر "4 " معادل 30H يا 48 دهدهی هستش و ... از طرفی می تونی يه برنامه تو C بنويسی كه كد اسكی هر كاراكترو بهت بده كه برای نوشتن كد اسكی كاراكتر،بايد اونو به يه متغير صحيح(int ) نسبت بديم و اون متغيرو چاپ كنيم.قطعه كد زير اين كارو می كنه:
    char ch;
    int code;
    for(ch='a';ch<='f';ch++
    code=ch;
    cout<<"ch="<<ch<< "code="<<code;
    يعنی كد اسكی كاراكتر های a تا f رو تو متغير code ميريزه.
    تابع انتگرال هم كه ديگه مشخصه اول ببين تو توابع كتابخانه ای (math.h ) هم چين چيزی هست يا نه!اگر نه برنامه شو بنويس فرموله ديگه!
    منم اول میخواستم اعداد رو با کد اسکی بگیرم اما نشد !!! نمیددونم چرا شاید چون char و میریختم تو int !!! برای همین با یه راه دیگه درستش کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خیلی آقایی
    من تا یک هفته فرصت دارم.
    فقط گفته یه برنامه بنویسید که دو عدد n رقمی رو باهم جمع کنه و حاصلو نشون بده . یه راهنمائی هایی هم کرد مثلا گفت دو تا عدد بصورت رشته بگیرین سپس کارکتر هارو از هم جدا کنید و هر کاراکترو بریزد تو خونه های جدا (فکر کنم منظورش 3 تا آرایه بوده یکی برای عدد اول یکی برای عدد دوم یکی هم برای حاصل جمع دو عدد) سپس کارکتر هارو به عدد تبدیل کنید (فکر کنم کارکترو یعلاوه 48 کنیم بشه عدد) در نهایت عددهارو با هم جمع کنیم. آقا باقر واقعا ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •