تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: چجوری توی کاسپر اسکای همه پورت ها رو ببندم؟

داره خودمونی میشه KITANA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14 چجوری توی کاسپر اسکای همه پورت ها رو ببندم؟

سلام دوستان یه سوال داشتم . چجوری توی کاسپر اسکای همه پورت ها رو ببندم. اگه میشه با توجه به عکس پایین بهم توضیح بدین. فقط لطفا زودتر بگید چون من الان تو کافی نت هستم و عجله دارم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چرا کسی جواب نمیده؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

همش تقصیر اسپمر هاست. اینقدر تایپیک های بیخودی میزنن که تایپیک های مثل این پاییین میمونه!

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

از کدام نسخه کاسپرسکی استفاده می کنید؟ شکلی که شما گذاشته اید مربوط به مونیتورینگ پورتها است و ربطی به باز و بسته بودن آنها ندارد برای تنظیمات مربوط به باز یا بسته بودن پورتها باید به قسمت فایروال مراجعه کنید.
    Last edited by vtn54; 04-06-2008 at 08:41.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از کدام نسخه کاسپرسکی استفاده می کنید؟ شکلی که شما گذاشته اید مربوط به مونیتورینگ پورتها است و ربطی به باز و بسته بودن آنها ندارد برای تنظیمات مربوط به باز یا بسته بودن پورتها باید به قسمت فایروال مراجعه کنید.
    آخه نسخه آنتی ویروسشه. فایروال نداره
    اما من وقتی رفتم ایمیلم رو چک کنم یه پنجره باز شد و گفت که پورت 443 رو واسه ویروس اسکن کنم یا نه منم process رو زدم دیگه نزاشت برم تو ایمیلم! یه پیغام تو صفحه مرورگر اومد که توش کلمه certificate داشت!یادم نیست دقیقا.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

همانطور که گفتم این قسمتی که شما تصویرش را گذاشته اید مربوط به مونیتورینگ پورت ها است یعنی ترافیک رد و بدل شده از طریق پورت ها را از نظر وجود آلودگی چک می کند و در صورت وجود آلودگی به شما اطلاع می دهد .
    پورت 443 جهت تبادل اطلاعات از طریق پروتکل HTTPS ( یا همان HTTP کد شده ) به کار می رود .( همانطور که حتما می دانید HTTPS همان HTTP معمولی است که در آن برای جلوگیری از مشاهده اطلاعات توسط دیگران , اطلاعات رد و
    بدل شده کد گذاری می شوند و در نتیجه ایمن تر از HTTP است بنابراین توسط بعضی سایتها یا بعضی از Mail Server ها مورد استفاده قرار می گیرد) . برای این که یک سرور بتواند ترافیک HTTPS را قبول کند باید دارای یک Certificate باشد.اگر اینCertificate اشکال داشته باشد تبادل اطلاعات با اشکال مواجه می شود.متاسفانه آنتی ویروس کاسپرسکی با بسیاری از این Certificate ها مشکل دارد .
    پیشنهاد من این است که شما در صورت بروز چنین مشکلی در رابطه با یک سایت گزینه Process را انتخاب نکنید تا کاسپرسکی از اسکن ترافیک رد و بدل شده خوداری کند .در این حالت در صورت ورود آلودگی به سیستم File Antivirus به شما هشدار خواهد داد.
    Last edited by vtn54; 05-06-2008 at 01:29.

7. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •