یک برنامه معرفی کنین که مخصوص ایجاد این عکس ها باشه غیر فتوشاپ یعنی کار کردن باهاش راحت باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک برنامه معرفی کنین که مخصوص ایجاد این عکس ها باشه غیر فتوشاپ یعنی کار کردن باهاش راحت باشه
من فکر نمی کنم که برنامه خاصی اینکار رو انجام بده ولی میشه گفت که با فوتوشاپ میشه این چیزا رو ساخت...
فقط چند تا لایر ساده هستند که ازقبل هریک طراحی شده اند و روی هم افتادند یه چیزی مثل تصویر زیر:
و چیزایی مثل این آیکن ها رو از این طریق میسازن:
من هم مدتی بود که دکمه هایی رو که مثل تصویر شما بودند رو میدیدم و مثل شما فکر میکردم که برنامه ی خاصی اینکار رو انجام میده اما بعدا
متوجه شدم که اشتباه می کردم.
نحوه ساخت آیکن هایی مثل تصویر شما در لینک زیر آموزش داده شده که فکر میکنم یه نگاه به اون بیاندازید بد نباشه.
امیدوارم که مطالب مورد استفاده قرار گیرند...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید...
Last edited by tarfand4u; 05-06-2008 at 19:20.
برنامه ی خاصی نداره اما آموزش برای فتوشاپ و کورل و اینا داره که تو بخش گرافیک می تونی مطرح کنی
واسه انیمیشن زیاد داریم ولی واسه عکس ثابت همون فوتوشاپ و کورل و الیسترتور و اینا هستن ...
سلام
ممنون از شما ولی من نمیخوام که طراحی بکنم من میخوام خیلی راحت با یک برنامه که کارش درست کردن این تصاویر چنین تصویرهایی ایجاد کنم مثلا انعکاس بهشون بدم برجستشون کنم وسایه بهشون بدم واین کارا
Axialis IconWorkshop 6.20 Professional Edition :
Crack :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از فوتوشاپ اکشنی سراغ ندارین که بتونه اینجور تصاویر رو بسازه
به قسمت بانک اکشن یه سری بزن اگه پیدا نکردی اونجا درخواست بده :
دوست عزیز اینکار اکشنی نداره.
این کار رو اینجانب به سفارش دوست بسیار عزیز Oracle_Eldorado برای ایشون زدم البته با فتوشاپ.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)