تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: درخواست راهنمایی در مورد دستور sfc/scannow

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

12 درخواست راهنمایی در مورد دستور sfc/scannow

همونطور که میدونید این دستور برای تعمیر فایلهای خراب ویندوزه که ما را از نصب مجدد ویندوز بی نیاز میکنه.. اما مشکل من اینه که در ویندوز Xp وقتی این دستور را در قسمت Run تایپ میکنم پیغام میده اشتباه تایپ شده . منتظریم .. با تشکر

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

خب حق داره آخه شما اشتباه وارد كردين
    اينطور وارد كنيد
    sfc /scannow
    بعد از sfc فاصله بديد

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

12

در ويندوز 98 : کافی است در Run تايپ کنید sfc و Enter را بزنيد. بعد در صفحه ای که باز ميشود روی دکمه Start کليک کرده و منتظر بمانيد تا برنامه فايلها را چک کند. هر جا که فايل معيوبی پيدا شد برنامه از شما ميخواهد تا CD ويندوز را در CD-Rom قرار دهيد تا فايل معيوب را جايگزين فايل سالم کند. و در نهايت هم با يک Restart کار تمام ميشود.

در ويندوز XP : خيلی ها فکر ميکنند که دستور sfc در ويندوز XP وجود ندارد و مجبورند از برنامه Dr.Watson استفاده کنند. در صورتی که بايد بگم اين دستور در ويندوز XP هم وجود دارد اما نحوه اجرای آن با قبلی فرق ميکند. برای اين کار ابتدا در قسمت Run تايپ کنيد cmd و Enter را بزنيد تا وارد محيط Command Prompt شويد. بعد در آنجا وارد زير شاخه زير شويد : ( حتما اين کار را بلديد دیگه !؟!؟ )

C:\Windows\System32>

حالا در اين قسمت تايپ کنيد : sfc /scannow و بعد Enter را بزنيد. در اين لحظه از شما درخواست ميشود که CD ويندوز XP را درون درايو قرار دهيد و بعد دکمه Retry را فشار دهيد. بعد برنامه تمام فايلهای سيستمی شما را چک ميکند و به طور اتوماتيک فايلهای معيوب را تعويض ميکند.

نقل قول از وبلاگ ویندوز:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان عزیز بینهایت سپاسگذارم.
    Last edited by ravi; 26-11-2005 at 02:32.

Banned Mitra_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

من در استفاده از فرمان sfc /scannow در Command Prompt مشکل دارم بطوری که پس از وارد کردن این دستور و قرار دادن سی دی ویندوز در سی دی رام , یه فرمان خطا به صورت زیر میده و می گه سی دی ویندوز رو توش بذار

حالا من موندم اشکال از سی دیه , چون همون سیدی نیست که باهاش ویندوز رو نصب کردم و دقیقا بعد از دوبار زدن دکمه ی Retry دوباره به کارش ادامه می ده ولی موردی که مد نظر منه , از از اتمام عملیات بهبود پیدا نمی کنه .

خواهشا راهنمایی ام کنین

با تشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mitra_1360
    با سلام

من در استفاده از فرمان sfc /scannow در Command Prompt مشکل دارم بطوری که پس از وارد کردن این دستور و قرار دادن سی دی ویندوز در سی دی رام , یه فرمان خطا به صورت زیر میده و می گه سی دی ویندوز رو توش بذار

حالا من موندم اشکال از سی دیه , چون همون سیدی نیست که باهاش ویندوز رو نصب کردم و دقیقا بعد از دوبار زدن دکمه ی Retry دوباره به کارش ادامه می ده ولی موردی که مد نظر منه , از از اتمام عملیات بهبود پیدا نمی کنه .

خواهشا راهنمایی ام کنین

با تشکر
    با سلام

من خطايي نديدم .شايد فايلتون درست لود نميشه

به هر حال
    شما بايد با استفاده از خوده سي دي ويندوز اقدام به اين كار كنيد
    مثلا با سي دي ويمندوز ايكس پي نميشه ماله 98 رو درست كرد و برعكس

هر كدوم سي دي خودشون!!!

Banned Mitra_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوباره بعد از 700 روز ...

اااااااااه چرا امیر بن شده ؟ (توضیح لطفا)

در ضمن میخواستم بدونم با استفاده از Command prompt میشه Fdisk رو اجرا کرد ...؟

خیلی ناراحت شدم اخه واسه چی بن شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI.ARB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوباره بعد از 700 روز ...

اااااااااه چرا امیر بن شده ؟ (توضیح لطفا)

در ضمن میخواستم بدونم با استفاده از Command prompt میشه Fdisk رو اجرا کرد ...؟

خیلی ناراحت شدم اخه واسه چی بن شده ؟

من یه تجربه ی نصف و نیمه در این زمینه دارم ...

اما اطمینان نه !

COMMAND PROMPT که شما منظورتون ه تحت ویندوز باز میشه و محدودیتی که داره تحت ویندوز بودنشه ...
    Fdisk هم که کاراش همه مربوط به خود ویندوز نه داخل ویندوز ... پس فکر نکنم در صورت اجرا شدن کارایی لازم رو داشته باشه ... هر چند که بعید می دونم درست اجرا بشه از طریق ه COMMAND PROMPT ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشيد من يه سؤال خدمت شما داشتم اشكال من در رفرنس ورد است وقتي بر روي كلمه اي رفرنس را بكار مي برم يك شماره روي كلمه مي گذارد و شماره اي زير صفحه در متن فارسي منظورم است عددي را زير صفحه انگليسي مي زند آن را فارسي مي كنم و به سمت راست مي رود ولي خطي را كه بايد بالاي عدد در زير صفحه باشد همان سمت چپ مي‌ماند بايد چكار كنم تا خط هم منتقل شود به سمت راست بالاي عدد. ممنون مي‌شم اگر جواب بدهيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •