سلام
(این اولین سوال از سوالات جالبیه که تصمیم گرفتم هر چند وقت در انجمن مطرح کنم تا روی اون ها بحث کنیم.آخر هم جواب رو می گم.دیگه به قول بچه ها من هم دارم کمرنگ می شم!!)
فکر می کنید چرا آینه تخت ، چپ و راست را عوض می کند ولی بالا و پایین را نه؟
سلام
(این اولین سوال از سوالات جالبیه که تصمیم گرفتم هر چند وقت در انجمن مطرح کنم تا روی اون ها بحث کنیم.آخر هم جواب رو می گم.دیگه به قول بچه ها من هم دارم کمرنگ می شم!!)
فکر می کنید چرا آینه تخت ، چپ و راست را عوض می کند ولی بالا و پایین را نه؟
چون پرتوها مستقیمن؟
منظورتون چیه؟
چون آینش تخت
اگه مقعر بود عوض میکرد![]()
یه سوال:مگه شماها سال اول اپتیک هندسی نخوندین؟چون آینش تخت
اگه مقعر بود عوض میکرد
یک پرتو عمود و پرتویی که از نقطه دیگری می گذرد را زسم می کنیم. امتداد آنها در پشت آینه به هم برخورد می کنند و می بینیم که اتفاقا آینه جای تصویر را عوض نمی کند و دقیقا مثل همون چیزی نشان می دهد که اگه جلوی ما کسی وایسه می بینه
در حالت بالا پایین هم همین رخ می دهد هر چیزی در سر جایش دیده می شود
از لحاظ پرتو نوری هم اگه مثلا سر مد نظر ما باشد یه پرتو عمود می گیریم که امتدادش میشه همون در پشت آینه و پرتویی به جای دیگه که باز امتدادش از امتداد پرتو اولیه می گذرد
شکل هم شاید گذاشتم.
سال اول؟یه سوال:مگه شماها سال اول اپتیک هندسی نخوندین؟
ابتدایی
راهنمایی
دبیرستان
دانشگاه
بالاتر
نه تو هیچ کدوم نخوندم!
به نظر من دلیل اینه:
اگه شما جسم رو در روی محور مختصات فرض کنید دو نقطه از جسم که که دارای عرض نامساوی هستند وقتی نور از آن ها به آینه می رسد نوری که از هر کدام تابش میشود هنگام بازتاب از روی آینه جایشان عوض می شود پس نوی که به چشم ما میرسد از لحاظ عرضی روی محور مختصات بر عکس اما اگر دو نقطه دارای عرض های مساوی وطول های نا مساوی باشند این اتفلق روی نمی دهد.
Last edited by farbod123; 01-06-2008 at 15:38.
آرهشکل هم شاید گذاشتم.
بهتره شکل بذاری
(با عرض معذرت)حالا معلوم شد به جز این دو نفر بقیه در انجمن فیزیک بیکارن!!
پاسخ:
آینه تخت عقب و جلو را برعکس می کند نه چپ و راست را.
حالا اگه حوصله دارید رو پاسخ بحث کنیم.
به این می گن نگاه به مسئله از منظری بهترپپاسخ:
آینه تخت عقب و جلو را برعکس می کند نه چپ و راست را.
این شکل البته با paint کشیده شده است. چندان خوب نیست فرصت کردم با اتوکد می کشم
منم تقریبا بیکارم. منتظر می مونم یکی بحثی شروع کنه.!!!!(با عرض معذرت)حالا معلوم شد به جز این دو نفر بقیه در انجمن فیزیک بیکارن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)