تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: سینک کردن در مونتاژ فیلم های عروسی یعنی چه؟

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سینک کردن در مونتاژ فیلم های عروسی یعنی چه؟

سلام. سوالم رو پرسیدم. جوابش رو لطف کنید! من نمونه کارهای سینک شده را دیدم ولی نهایتا متوجه نشدم عروسی کارها سینک را به چه معنا به کار می برن؟ من فکر می کردم منظور از سینک هماهنگی صدا و تصویره. اما ظاهرا معنای دیگه ای هم داره. آن چه به من نشان داده شد به عنوان سینک؛ آهنگی بود که روی تصاویری از فیلم عروسی گذاشته شده بود و برخی صحنه ها تند بود و برخی کند و برخی قسمت ها هم سیاه و سفید یا قدیمی شده بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

والا من تا جایی که شنیده بودم سینچرایز میشه که مخففش میشه سینچ !!!!

حالا به هر حال احتمالا اونی که به شما این اصطلاخ رو گفته خودش فقط استفاده می کنه چون این هایی که شما گفتی افکت هایی خیلی عادی هستند

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا کسی نمی دونه سینک کردن در مونتاژ فیلم های عروسی یعنی چه؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

در واقع به معنای همزمانی صدا وتصویره.همون مچ خودمان.
    اما به افکت های مختلفی که روی فیلم چند دقیقه ای میذارن وبا صدا هم مچ است میگویند.فرقش با کلیپ هم این است که مکس ندارد و ساده تر از کلیپ است.

داره خودمونی میشه power2e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام. سوالم رو پرسیدم. جوابش رو لطف کنید! من نمونه کارهای سینک شده را دیدم ولی نهایتا متوجه نشدم عروسی کارها سینک را به چه معنا به کار می برن؟ من فکر می کردم منظور از سینک هماهنگی صدا و تصویره. اما ظاهرا معنای دیگه ای هم داره. آن چه به من نشان داده شد به عنوان سینک؛ آهنگی بود که روی تصاویری از فیلم عروسی گذاشته شده بود و برخی صحنه ها تند بود و برخی کند و برخی قسمت ها هم سیاه و سفید یا قدیمی شده بود!
    سلام همانطور که خودت و مسعود جان اشاره کردید هماهنگی صدا و تصویره تو فیلم های معمولی برای این کار تصویر رو با صدای موزیک هماهنگ میکنن مثلا با ضرب ها تصویر با شیوه های مختلف عوض میشه اما تو فیلم های عروسی چون تعویض تصویر با سرعت آهنگ چشم رو خسته میکنه فقط از یه مورد اینطوری استفاده میشه و باقی مثل فضای سبز ... به صورت کلیپ استفاده میشه که اشتبا ها در بعضی از همکار ها به سینک نامبرده میشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام همانطور که خودت و مسعود جان اشاره کردید هماهنگی صدا و تصویره تو فیلم های معمولی برای این کار تصویر رو با صدای موزیک هماهنگ میکنن مثلا با ضرب ها تصویر با شیوه های مختلف عوض میشه اما تو فیلم های عروسی چون تعویض تصویر با سرعت آهنگ چشم رو خسته میکنه فقط از یه مورد اینطوری استفاده میشه و باقی مثل فضای سبز ... به صورت کلیپ استفاده میشه که اشتبا ها در بعضی از همکار ها به سینک نامبرده میشه
    سلام.همونطور که power2e عزیز فرمودند هماهنگی صدا و تصویر رو بهش میگن سینک،البته تطابق صدا و تصویر تنها به افکتها محدود نمیشه و دامنه سینک مربوط به طرح تصویر هم میشه.
    مثلا نمایش چشم هنگام گفته شدن کلمه چشم و یا ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •