تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 85

نام تاپيک: در حال ساخت : مدل کامل Nissan 200XS

آخر فروم باز blackfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تا 4 سال بین کرمانشاه و قزوین کوچ میکنیم ...

10 در حال ساخت : مدل کامل Nissan 200SX

سلام دوستان . بعد یه مدت دو باره تصمیم گرفتم یه پروژه جدید رو شروع کنم . این دفعه می خوام یه ماشین مدل کنم .
    مدل ماشین نیسان 200SX هست . البته بگم که نمی خوام به مدل بدنه خارجی اکتفا کنم ، می خوام بعد مدل بدنه ، داخل ماشین ( شامل کوچیکترین جزئیات مثل کیلومتر شمار . پدال گاز و ترمز و... ) رو مدل کنم و بعدش موتور رو هم مدل کنم . آگه حوصله داشتم شاسی رو هم مدل می کنم ( زیر ماشین ) و خلاصه می خوام یه مدل کامل داشته باشم که بشه در کاپوت و در های جانبیش رو باز و بسته کرد .

در ضمن هر تیکه رو که مدل کردم ، متریالش رو هم معین می کنم تا آخر کاری کاسه چه کنم چه کنم دستم نگیرم ( قابل توجه داش هادی )

روش غالب مدلینگ بدنه هم cloneedge خواهد بود و البته در صورت اضافه کردن اجزای دیگر ، متناسب با نوع جزئیات تغییر خواهد کرد .
    چون کنکور دارم ، خیلی کمتر وقت می کنم تا روی این مدل کار کنم . در ضمن نمی خوام سر سری بگیرم ، می خوام یه مدل واقعا کامل باشه . پس به این زودی ها انتظار تموم شدنش رو نکشید . ولی تا اونجایی که وقت آزاد داشته باشم ، سعی می کنم کار رو جلو ببرم .

امیدوارم تو این کار مثل همیشه با نظراتتون کمکم کنید تا به نتیجه دلخواه برسم
    Last edited by blackfox; 26-05-2008 at 00:44.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امشب تقریبا 4 ساعت وقت گذاشتم تا مدل پایه بدنه آماده بشه . هنوز خیلی خیلی مونده تا کامل بشه . نقدا تا همین جاش رو داشته باشید تا بعد :

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تا الان که خیلی قشنگه.....
    ولی برای داخلش اگه رو ریزه کاریها کار نکنی بهتره.... حتی اگه در ماشین رو هم باز کنی یه رندر از داخلش بگیری بدون اون ریزه کاریها هم خوب میشه.... منظورم بامپ روی پدال ها یا خط ها کثیفی های تو ماشینه....

باید کار قشنگی بشه.....

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منظورم بامپ روی پدال ها یا خط ها کثیفی های تو ماشینه
    نه دیگه ، تا اون حد که نه . نهایتا اگه خواستم پدال ها رو طراحی کنم ، سعی می کنم از تکسچر برای نشون دادن جزئیات بیشتر استفاده کنم . مثلا یه تکسچر کلی واسه صفحه کیلومتر شمار و ... . در غیر این صورت مدل خیلی سنگین میشه . همه که مثل امین 3 گیگ رم ندارند که 1 گیگش هم بره واسه ویستا هیچی نشه !!

آخر فروم باز b3dnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام black جان میدونم این کارتم مثل اونایه دیگه محشر میشه....از روی blueprint میسازی دیگه در ضمن باید بگم که تا اینجاش عالیه کاره 2 روزه منو 4 ساعته انجام دادی......موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امین جان قربون دستت اسم تاپیک رو درست کن ، Nissan 200SX هست نه 200XS . جای اون اس و ایکس رو عوض کن ، خیر ببینی بابا !!
    اشتباه لپی بود ، دیر فهمیدم ، کار از کار گذشته بود !

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام black جان میدونم این کارتم مثل اونایه دیگه محشر میشه....از روی blueprint میسازی دیگه در ضمن باید بگم که تا اینجاش عالیه کاره 2 روزه منو 4 ساعته انجام دادی......موفق باشی
    ممنون بهزاد عزیز . در ضمن من سیاه نیستم ها !! چرا همه بهم می گن black ؟

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

در ضمن هر تیکه رو که مدل کردم ، متریالش رو هم معین می کنم تا آخر کاری کاسه چه کنم چه کنم دستم نگیرم ( قابل توجه داش هادی )
    سلـــــــــــــــــــــــ ــــــــام
    به به
    میبینم که جزئیات شده شعاره برو بچ این انجمن ، ای ول
    فقط بگم حسین جان ( حسین بودی ها؟ ) بهتره اول کله مدلینگو تموم کنی بعد بری سراغ تکسچر ، جدی میگما آخه خیال خودت راحت میشه و کارم زود تر تموم میشه

ممنون بهزاد عزیز . در ضمن من سیاه نیستم ها !! چرا همه بهم می گن black ؟
    خوب من تازه اسمتو فهمیدم خوب ، امید وارم سوتی نداده باشم و حسین باشی

امین جان قربون دستت اسم تاپیک رو درست کن ، Nissan 200SX هست نه 200XS . جای اون اس و ایکس رو عوض کن ، خیر ببینی بابا !!
    اشتباه لپی بود ، دیر فهمیدم ، کار از کار گذشته بود !
    امین چرا خوب خودت برو پست اولتو ویرایش کن بعد برو تو حالت پیشرفته اونجا میتونی اسم تاپیکو تغییر بدی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تا حالا که چیزی معلوم نیست ببینم چیکا میکنی.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امین چرا خوب خودت برو پست اولتو ویرایش کن بعد برو تو حالت پیشرفته اونجا میتونی اسم تاپیکو تغییر بدی
    اگه یه مدت بگذره ، وقتی عنوان پست اول رو ویرایش کنی ، دیگه اسم تاپیک عوض نمیشه . کار خوده امینه . کجاس پس این بچه . وقتی کارش داریم غیبش می زنه !

خوب من تازه اسمتو فهمیدم خوب ، امید وارم سوتی نداده باشم و حسین باشی
    درست فهمیدی ، همون حسین هستم !

بهتره اول کله مدلینگو تموم کنی بعد بری سراغ تکسچر ، جدی میگما آخه خیال خودت راحت میشه و کارم زود تر تموم میشه
    من که نگفتم می خوام تکسچرش رو هم اضافه کنم . گفتم متریال رو بعد تموم شدن هر قسمت معین می کنم . تکسچر باشه آخر کار .

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •