سلام دوستان . بعد یه مدت دو باره تصمیم گرفتم یه پروژه جدید رو شروع کنم . این دفعه می خوام یه ماشین مدل کنم .
مدل ماشین نیسان 200SX هست . البته بگم که نمی خوام به مدل بدنه خارجی اکتفا کنم ، می خوام بعد مدل بدنه ، داخل ماشین ( شامل کوچیکترین جزئیات مثل کیلومتر شمار . پدال گاز و ترمز و... ) رو مدل کنم و بعدش موتور رو هم مدل کنم . آگه حوصله داشتم شاسی رو هم مدل می کنم ( زیر ماشین ) و خلاصه می خوام یه مدل کامل داشته باشم که بشه در کاپوت و در های جانبیش رو باز و بسته کرد .
در ضمن هر تیکه رو که مدل کردم ، متریالش رو هم معین می کنم تا آخر کاری کاسه چه کنم چه کنم دستم نگیرم ( قابل توجه داش هادی)
روش غالب مدلینگ بدنه هم cloneedge خواهد بود و البته در صورت اضافه کردن اجزای دیگر ، متناسب با نوع جزئیات تغییر خواهد کرد .
چون کنکور دارم ، خیلی کمتر وقت می کنم تا روی این مدل کار کنم . در ضمن نمی خوام سر سری بگیرم ، می خوام یه مدل واقعا کامل باشه . پس به این زودی ها انتظار تموم شدنش رو نکشید . ولی تا اونجایی که وقت آزاد داشته باشم ، سعی می کنم کار رو جلو ببرم .
امیدوارم تو این کار مثل همیشه با نظراتتون کمکم کنید تا به نتیجه دلخواه برسم![]()