در ويندوز با partitionmajic مي توان پوشه هاي محيط لينوكس را ديد حالا سوال من اين است كه در لينوكس چگونه مي توان پوشه هاي ويندوز را ديد منظور program files و...؟؟
در ويندوز با partitionmajic مي توان پوشه هاي محيط لينوكس را ديد حالا سوال من اين است كه در لينوكس چگونه مي توان پوشه هاي ويندوز را ديد منظور program files و...؟؟
به راحتی روی درایو دو بار کلیک میکنی و میبینی! در نسخه های قدیمی این امکان وجود نداشت و باید برنامه نصب میکردی
مهندس :
ایشون اونقدر هم ناشی نیستن که ندونن برای باز کردن درایو باید روش دوتا کلیک کرد.
در ورزن اوبونتویی که من استفاده می کنم (7.1) هم درایوی که ویندوز توش هست، نمایش داده نمی شه که بخوام دوتا کلیک کنم
اگر شما در موقع نصب اوبونتو, برای پارتیشن ها mount point تعیین می کردی بعد از نصب خیلی راحت به تمامی درایو ها دسترسی پیدا می کردی !
دوست عزیز از نسخهای بسیار قبلتر شما می تونستید درایوهای NTFS رو ببینید، حالا اگر هم مشکل دارید در زیر کامل توضیح داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته منظور من چگونگي ديدن آن در فدورا است
عزیزم
تمام درایو های من ntfs هستند. ولی فقط درایو ویندوز رو نمی تونم ببینم.
سلام
یعنی درایو ویندوز شما ntfs نیست؟
ببینید هیچ فرقی نداره فقط در قسمت فرمت باید یا ntfs یا vfat رو بزارید
همه چیز همونطوره که اون راهنما گفته
با سلام
درایو های شناخته شده هارد شما در شاخه dev/ به صورت hdb1 الی آخر وجود دارند و کافی است شما دستور زیر را وارد نمایید.
mount /dev/hdb1 /home و اطلاعات اولین درایو هارد شما از طریق مسیر home/ در دسترس خواهد بود
البته در لینوکس دبیان ابزار گرافیکی نیز برای این کار موجود می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)