سلام .
من حدود 3 سالی هست که با 3D MAX کار میکنم همیشه از این موضوع ناراحتم که چرا ایرانی ها با وجود استعداد های که دارند اما به دلیل تک روی هیچ گاه به موفقیت بزرگی دست پیدا نمی کنند. طی چندین ساعت که از این مبحث و تاپیک هاش دیدن کردم متوجه شدم استعداد های درخشانی در سایت P30world وجود داره که اگر با هم همکاری کنند بدون شک به موفقیت های بزرگی دست پیدا میکنند ...
من حدود 3 سالی هست که با نرم افزار 3D MAX کار میکنم و طراح بدی هم نیستم . حدود 2 ماه پیش تصمیم جدی بر ساخت یک انیمیشن حرفه ای گرفتم و شروع کردم به تحقیق و جمع آوری تجربه های لازم برای این کار . به نتایج موفقیت آمیزی هم دست پیدا کردم . اما به تنهایی اینکار یک کار بسیار سنگین میشه و به همین دلیل من تصمیم گرفتم چندین نفر دیگه هم پیدا کنم که با هم به صورت گروهی این انیمیشن رو طراحی کنیم .
اهداف طراحی این انیمیشن میتونه بسیار مثبت باشه ! من تصمیم دارم با استفاده از یک سناریو بسیار قوی و آموزنده ببینندگان رو تحت تاثیر قرار بدم و شکی ندارم اگر اینکار رو با بچه های P30world انجام بدیم این انیمیشن میتونه در ایران و حتی جهان به خوبی مطرح بشه .
از روز اول تابستان این پروژه شروع خواهد شد و امیدوار هستیم تا پایان تابستان کار این پروژه تموم بشه از دوستانی که واقعا علاقه دارند در این گروه باشند خواهشمندم اعلام آمادگی کنند تا در کنار هم با تجربه های یکدیگر یک اثر هنری رو خلق کنیم . احتمالا بعد از ساخت این انیمیشن میتونیم روی جنبه های مالیش هم حساب کنیم ...
این انمیشن یک انیمیشن بسیار گرافیکی و خلاقانه خواهد بود که به جزئیات دیگر این اثر مانند داستان و ... هم خواهیم پرداخت ! به دلیل رندر های طولانی صحنه های گرافیکی من در حال تهیه سیستم بسیار قوی هستم که از این نظر هم مشکلی نداشته باشیم . در کل با وجود استعداد های که من در این سایت دارم می بینم و امکاناتی که در اختیار داریم اینکار کار سختی برای ما نخواهد بود . در صورت پیشرفت گروه در آینده ما سعی میکنیم حالا به نحوی یا گروه خودمون رو به ثبت برسونیم یا یک محلی رو برای ثبت شرکت انتخاب کنیم تا کارمون جدی تر و حرفه ای تر بشه .
موفق باشید ...