سلام به همه دوستان
يه سوال :
مي خوام با استفاده از scriptbash يه برنامه بنويسم كه 2 تا فايل را اول در homedir كاربر 1 و سپس در ماربر 2 كپي كند !!
با تشكر
سلام به همه دوستان
يه سوال :
مي خوام با استفاده از scriptbash يه برنامه بنويسم كه 2 تا فايل را اول در homedir كاربر 1 و سپس در ماربر 2 كپي كند !!
با تشكر
با دستور cp هست
فقط باید بگی محل قرار گرفتن فایل و username ها مشخصه یا باید از ورودی گرفته بشه یا ...
این خیلی سادست مشکل شما چیه؟
نگاهی به مطلب زیر بندازید،و کلا منبع زیر، برای مطالعه بسیار مناسب هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by taia; 22-05-2008 at 22:33.
ممنون
مشكل اينه كه مي خوام كاربر جاري من (كه فايل هاي shadow و passwd قراره اول در مسير جاري كاربر اول backup گرفته بشه و سپس در مسير جاري كاربر دوم bachup گرفته بشه )، متغير باشه...
ممنون
مشكل اينه كه مي خوام كاربر جاري من (كه فايل هاي shadow و passwd قراره اول در مسير جاري كاربر اول backup گرفته بشه و سپس در مسير جاري كاربر دوم bachup گرفته بشه )، متغير باشه...
ببین بهتره که خودت تحقیق کنی و بری یاد بگیری - آخه ۲ خط که دیگه اسکریپت نمی خواد
اگه نمي خواي بگي يه مرجع معرفي كن من برم اون تو خودم پيدا كنم.
صرفا به عنوان یک ایده ی ابتدایی خودتون برای اجازه ها روش کار کنید..
کلش رو در فایلی .sh. ذخیره کنید و با name/. اجراش کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by taia; 25-05-2008 at 23:36.
سلام
taia جان می شه بیشتر توضیح بدی؟
فکر نمی کنم کار کنه
شل اسکریپت برای خودکارسازی و اینکه بخواهیم یکسری فرمانها رو پشت سر هم انجام بدیم
منبع که در پست قبلی گفته شد ولی حالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان واست می نویسم
یک ادیتور باز کن و اینها رو توش کپی کن با هر اسمی که دوست داشتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد با دستور chmod +x بهش اجازه اجرا بده و بعد اجراش کن
من تا حالا برای کسی کد ننوشتم اینم عجله ای شد
همش شد if
حق دسترسی ها هم توش رعایت شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)