با عرض سلام خدمت دوستان
امروز بنده یک دسته گلی به آب دادم که خودم نفهمیدم چی شد.امروز من برنامهvideo studio 11را که قبلا نصب کرده بودم و بعد از مدتی که کار کرد دیگر کار نمی کرد را پاک کردم و دوباره نصب کردم که باز هم مثل دفعه قبل اجرا نمیشد و دوباره پاک کردم ودوباره نصب کردم که باز هم همونجوری شد. خلاصه یه 2 دفعه ای فکر کنم این برنامه رو پاک کردم ونصب کردم ودر همین حین آنتی ویروس نود 32 رو که تا همین چند وقت پیشها ازش استفاده میکردم و چند وقت پیش پاکش کرده بودم رو هم نصب کردم.خلاصه سرتان را درد نیارم ،یه ریستارتی هم کردیم و وقتی سیستم بالا اومد دیدیم که هیچ کدوم از فایلهای اجرایی(exe)اجرا نمی شوند از سیستم ریستور و اد ریموو گرفته تا مدیاپلیر و نرو و غیره.حتی وقتی رو صفحه دسکتاپ هم راست کلیک می کنم و پروپرتایز رو انتخاب میکنم error میده.
وقتی فایلهای اجرایی مثل setup یک برنامه رو می زنم پنجره choose program ... باز میشود یعنی می خواهی این فایل را با چه برنامه ای باز کنی در صورتی که این فایل خود اجراست و نیاز به برنامه دیگه ای نداره. خلاصه دست ما بدجوری مونده تو حنا به هر در ودیواری میزنم جوابی نمیگیرم . در ضمن گفتم شاید اشکال از آنتی ویروس باشه چون وقتی نصبش کردم 2 تا ویروس پیدا کرد و اونها رو پاک کرد، گفتم شاید جای دیگه ای رو هم دستکاری کرده باشه وچون نمی تونستم از راه add remove پاکش کنم بخاطر همین بصورت دستی رفتم فایلهاش و از program files پاک کردم ولی باز هم فایده ای نداشت.در ضمن از راه safe mode و adminstor هم وارد شدم ولی باز هم فایده نداشت ولی با این اوضاع هر جوری بود به registery دسترسی پیدا کردم و اگه دوستان کسی راه حلی در registery می دونه که بتونه کار ما رو برسه لطفا بیان کنه.
خلاصه این وضع ما ، حتی الامکان می خواهم بدون نصب مجدد ویندوز قضیه رو حلش کنم حتی به repair کردن هم راضی ام ولی وقت نصب مجدد ویندوز و برنامه ها رو ندارم درضمن گفتم که در محیط safe mode و adminestor هم هر کاری کردم باز هم به نتیجه ای نرسیدم. خلاصه هر خبره ای، ترفندی چیزی برای نجات حال ما می دونه بی زحمت لطف کنه.
با تشکر
پست های پشت سر هم ادغام شد
سعی کنید از دکمه ویرایش به خوبی استفاده کنید
Jalal