تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: ساخت دکمه گرافیکی

داره خودمونی میشه CG_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض ساخت دکمه گرافیکی

راجع به این که چطوری ای چطوری دکمه هایی رو که تو media player یا ویندوز ویستا اینا می سازن، می شه توضیح بدین؟ از چه تکنولوژی‏ای استفاده می کنن؟
    این بحث هم قبلاً شده بود که بعضی دوستان یه توضیحی دادن. اما اونا همش به هم توضیح می دادن و من خداییش هیچی نفهمیدم. یکی نیست که یکم ابتدایی تر برامون توضیح بده که ما تازه کارا هم یه چیزی دستگیرمون بشه؟ راجع به +GDI هم لطفاً توضیح بیشتری بدید.

پیشاپیش تشکر

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض Gdi

اون چیزهای خوشگل و ....... که می بینی تقریبا تکنولوژی خاصی نیست, فقط استفاده بهتر از فن اوریهای رو به رشد برنامه نویسی.
    می تونی با استفاده از کامپوننتهای خاصی که در اینترنت بوفور موجوده یه همچنین نماهایی بسازی و یا اینکه خودن دست به کار بشی و اون چیزی رو که می خوای بنویسی.

دقیقا یادم نیست ولی چند ماه (شاید هم حدود یکسال پیش) یه بحثی راجع به همچنین چیزهایی در همین انجمن باز کردم (آرشیو برنامه نویسی دات نت رو سرچ کن). بحث جالبیه.

GDI : این هم همون چیزی هست که تو یک فرم مبینی (کنترلها, فقط و فقط) تو کتابی که در سوال دیگه ات مطرح کردم (کتاب اولی) چندین فصل رو همین موضوع بحث کرده, مطالعش کن (البته انگلیسیه)

اگه باز هم سوالی داشتی در خدمت هستم.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مرسي از توضيحتون، اما ميشه يكي يا خدتون يكم بيشتر توضيح بدين؟ مثلاً من اگه بخوام برم يه دكمه باحال بندازم تو برنامم بايد از كجا شروع كنم؟ از همون custum control و ارث بري دكمه ها؟ بعدش چي؟
    مثلاً من يه دكمه دايره اي مي خوام كه وقتي ميرم روش يواش يواش روشن شه. اون وقت چي؟ از كجا بايد شروع كنم؟

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

البته فرمهای ویندوز ویستا و فرمهای خیلی قشنگ که تو ویستا هست مربوط به برنامه های مختلف فکر همشون با Wpf ساخته شدن.

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

به به میبینم که بازم بچه های قدیمی اینورا سر میزنن خوشحالی میکنیم !
    انسرینگ عالی مستدام
    این چیزی که میخواین تقریبا تو یه تاپیک مطرح شده بود احتمالا خودتون پیداش کردید اگه نه یه سرچ بکنید . اونجا یه کامپوننت نوشته شد که همچین کاری میکرد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه از توضیحات چیز مبهمی دیدید بگید جزء به جزء رفع ابهام ( از نوع 0/0 !!!) انجام بدیم !
    Last edited by Ultimator; 22-05-2008 at 13:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اگر از دات نت 3 استفاده میکنه WPF بهترین چیز هست و میتوتونی برای دیزاین از Microsoft Expression Blend استفاده کنی که محشر هستش

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به به میبینم که بازم بچه های قدیمی اینورا سر میزنن خوشحالی میکنیم !
    انسرینگ عالی مستدام
    این چیزی که میخواین تقریبا تو یه تاپیک مطرح شده بود احتمالا خودتون پیداش کردید اگه نه یه سرچ بکنید . اونجا یه کامپوننت نوشته شد که همچین کاری میکرد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خب همون رو خوندم، نفهمیدم، خواهش کردم که یکی بیاد از ابتداتر بیاد توضیح بده .

اگه از توضیحات چیز مبهمی دیدید بگید جزء به جزء رفع ابهام ( از نوع 0/0 !!!) انجام بدیم !
    پلیز فستر. آی ام سو اینترستد . بات فرام د فرست استپس پلیز

مثلا اول بگین که من نوعی الان می خوام از اون دکمه ها درست کنم، اول visual studio رو باز کنم، بعد چیکار کنم؟ بعد که اون کارو کردم چیکار کنم؟ بعد چیکار کنم؟ و از همه مهم تر، بعد از اون چی کار کنم؟
    این موضوع مربوط به همون کارگاه کامپوننت و دی ال ال ـه؟ یعنی برای کسب اطلاعات بیشتر به اونجا مراجعه کنم؟ یا از بیخ دارم چرت و پرت می گم؟
    Last edited by CG_; 22-05-2008 at 23:37.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آها راستی یه چیزی ...
    یه سؤال راجع به کلاس program هم به همین عنوان پرسیدم. یه چند سانت پایین تر صفحه net. framework ـه. بی زحمت به اونم یه نیگا بنداز. (البته به یکی شون چون ییییهو اشتباهی 3 تا ارسال کردم)

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض دکمه دایره ای با .........

احتمالا این کار شما رو راه می اندازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من پیشنهاد می کنم از Dot net bar استفاده کنی نسخه های کرک شده 2003 و 2005 دات نتش تو صفحات 10 به بالای همین انجمن بوده یه نگاهی بنداز

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

ایشون میخان یاد بگیرن وگرنه اون کلاس که استاد h2 نوشت چیزی کم نداشت تازه سورسش هم بود . مشکلی از این نظر نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •