تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: فورمت کردن هارد

در آغاز فعالیت run's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

13 فورمت کردن هارد

با سلام حضور دوستان انجمن p30world
    دوستان یه سوال فنی تخصصی
    یه هارد دارم از نو پارتیشن بندی و فورمتش کردم اگه بخوام ریکاروی نصب بکنم تا حدودی فایل های گذشته را دوباره باز می گردانه
    حالا چطور میشه که این هاردو فورمتش کنم ولی اگه ریکاوری روی هارد نصب کنم نتونه هیچ فایلی را پیدا بکنه؟ ایا راه حلی هست واسیه این قزیهیا نه باید بیخیالش بشم
    چگونه می توانم هاردم را طوری فورمت بکنم که ریکاوری نتونه فایل های گذشته را پیدا بکنه؟
    با کمال تشکر
    Last edited by run; 21-05-2008 at 23:48. دليل: جابجا بودن کلمات

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

با سلام حضور دوستان انجمن p30world
    دوستان یه سوال فنی تخصصی
    یه هارد دارم از نو پارتیشن بندی و فورمتش کردم اگه بخوام ریکاروی نصب بکنم تا حدودی فایل های گذشته را دوباره باز می گردانه
    حالا چطور میشه که این هاردو فورمتش کنم ولی اگه ریکاوری روی هارد نصب کنم نتونه هیچ فایلی را پیدا بکنه؟ ایا راه حلی هست واسیه این قزیهیا نه باید بیخیالش بشم
    چگونه می توانم هاردم را طوری فورمت بکنم که ریکاوری نتونه فایل های گذشته را پیدا بکنه؟
    با کمال تشکر
    عزيزم برو تاپيك تعميرات و خرابي هاردديسك

تاريخ عضويت
    Apr 2008

13 فورمت کردن هارد

عزيزم برو تاپيك تعميرات و خرابي هاردديسك
    دوست عزیز وقتی وارد وب سایت forum.p30world.com رو گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کردم
    بعدا من مشکل سخت افزاری هم ندارم یه سوالی پرسیدم اونم اینه ایا امکان داره هاردی که برنامه روش نصب شده فورمتش کنیم که وقتی ریکاوری(بازیافت فایل) روش نصب می کنیم ریکاوری نتونه فایل های گذشته را بازگردانه یعنی مثله یه هارد اک که هیچی روش نصب نشده باشه ؟
    اگه کسی می دونه ممنون میشم من و راهنمایی بکنه
    باور نمی کنم اشتباه هم اومده باشم در هر حال وارد قسمت هارددیسک اودم

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    برنامه ی Iolo search and recover میتونه برنامه ای که میخوای دیگه برگرده رو انتخاب کنی و تمام.

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

دوست عزیز وقتی وارد وب سایت forum.p30world.com رو گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کردم
    بعدا من مشکل سخت افزاری هم ندارم یه سوالی پرسیدم اونم اینه ایا امکان داره هاردی که برنامه روش نصب شده فورمتش کنیم که وقتی ریکاوری(بازیافت فایل) روش نصب می کنیم ریکاوری نتونه فایل های گذشته را بازگردانه یعنی مثله یه هارد اک که هیچی روش نصب نشده باشه ؟
    اگه کسی می دونه ممنون میشم من و راهنمایی بکنه
    باور نمی کنم اشتباه هم اومده باشم در هر حال وارد قسمت هارددیسک اودم

عزيزم تي اون تاپيك در مورد مشكل شما كلي توضيح دادم
    يه كم تلاش كني كلي مطلب پيدا ميكني

تاريخ عضويت
    Apr 2008

13 فورمت كردن هارد

سلام
    برنامه ی Iolo search and recover میتونه برنامه ای که میخوای دیگه برگرده رو انتخاب کنی و تمام.
    -------------------
    دوست عزيز من كه برنامه بازيافت فايل را نمي خوام

نمي دونم چرا چيزي كه مي پرسن خوب بهش دقت نمي كنيد پرسيدم ايا هادري كه مدتي يا چند سالي كار كرده مي تونيم طوري بكنيم كه برنامه هاي گذشته را باز نگردانه مثله هارد اك باشه
    خيلي سخت نيست سوالم خودم برنامه بازيافت را دارم مي دونم باهاش كار مي كنم مي خوام بدونم ايا امكان داره هاردي كه چند سال كار كرده طوري فورمت بشه كه هيچ برنامه بازيافتي نتونه هيچ فايلي را باز گردانه؟
    بجاي اين چيزا اگه كسي چيزي مي دونه بگه

پروفشنال rasool1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز جواب سئوال شما رو نمی دونم اما یادم میاد داخل همین سایت این موضوع بحث و تبادل نظر شد و بچه اطلاعات خوبی داشتن می دادند یک سرچ بزن پیداش می کنی یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •