تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کار با کلاس در Visual Basic

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    منطقه پیروزی

پيش فرض کار با کلاس در Visual Basic

سلام دوستان من دو سالی هست که کار می کنم ولی هر بار که سمت کار با کلاس میرم به بن بست برمی خورم نمی دونم دلیلش چیه شاید مربوط به مطالعات من باشه که هر کتابی که دستم میاد می خونم ولی متاسفانه همشون خیلی سریع از این موضوع رد میشن برای همین همیشه در این بخش مشکل دارم و روش استراکچر هم برام تکراری و یکنواخت شده و هم اینکه سرعتش پایینه برای همین می خواستم اگه یه کتاب الکترونیکی سراغ دارید به من معرفی کنید که این یکی رو هم مطالعه کنم شاید بتونم موفق بشم این کلاس رو یاد بگیرم اگه لطف کنید لینک رو برام بزارید متشکر میشم فارسی یا انگلیسی فرقی نمی کنه اینقدر انگلیسی کتاب خوندم که بتونم بفهمم چی میگه مرسی از شما دوستان
    Last edited by jinafterload; 24-05-2008 at 13:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه atifazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان من دو سالی هست که کار می کنم ولی هر بار که سمت کار با کلاس میرم به بن بست برمی خورم نمی دونم دلیلش چیه شاید مربوط به مطالعات من باشه که هر کتابی که دستم میاد می خونم ولی متاسفانه همشون خیلی سریع از این موضوع رد میشن برای همین همیشه در این بخش مشکل دارم و روش استراکچر هم برام تکراری و یکنواخت شده و هم اینکه سرعتش پایینه برای همین می خواستم اگه یه کتاب الکترونیکی سراغ دارید به من معرفی کنید که این یکی رو هم مطالعه کنم شاید بتونم موفق بشم این کلاس رو یاد بگیرم اگه لطف کنید لینک رو برام بزارید متشکر میشم فارسی یا انگلیسی فرقی نمی کنه اینقدر انگلیسی کتاب خوندم که بتونم بفهمم چی میگه مرسی از شما دوستان
    امیدوارم بدردت بخوره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از atifazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •