تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: كمك درباره اتصال كامپيوتر به تلويزيون براي كارت گرافيك Nvidia

در آغاز فعالیت Aidajoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض كمك درباره اتصال كامپيوتر به تلويزيون براي كارت گرافيك Nvidia

سلام به همه دوستای عزیزم

من یه مشکلی در اتصال مانیتور به تلویزیون دارم.

مدل کارت گرافیک :
    pci Express
    Nvidia Nforce 8400 Gs Sparkle 256

مدل مانیتور :
    LCD LG L1752S

من درايو كارت گرافيك رو Uninstal كردم و سيستم رو ريست كردم. كابل تلويزيون و مانيتور رو با هم وصل كردم و دوباره درايور رو نصب كردم. بعد از ريست كردن مجدد صفحه بوت اوليه سيستم تا جايي كه صفحه welcome ويندوز بالا مياد رو روي تلويزيون دارم اون هم با كيفيت خيلي پايين . وقتي هم كه ويندوز بالا مياد تصوير بر مي گرده روي مانيتور و ديگه روي تلويزيون تصوير ندارم.
    با اينكه آخرين داريور رو هم از سايت Nvidia گرفتم اما تنظيمات مربوط به Doul View و Clon رو نداره و فقط در قسمت Multiplye Display گزينه only use one displayer رو داره.

با توجه به اينكه ابتداي كار تصوير ور توي تلويزيون نشون مي ده يعني كابل مشكلي نداره.
    توی یکی از فرومها دیدم که برنامه ای به اسمTV tOOL مشکل رو حل می کنه. نصبش کردم و قسمت تلویزیونش رو فعال کردم.
    اما وقتی ریست کردم دیگه سیستمم هیچ تصویری نشون نداد و مجبور شدم ویندوزش رو عوض کنم.
    بعد كه دوباره نصب كردم توي تنظيمات كارت گرافيك پيش فرض روي تلويزيون گذاشتم اما تلويزيون تصوير نداد و حالا دوباره بعد از ريست شدن با اينكه كابل تلويزيون رو هم جدا كردم ديگه مانيتور هم تصوير نمي ده و ويندوز xp عملا از كار افتاده.
    توي ويستا هم تستش كرده همين مشكل رو داره. با رزولوشن و فركانس پايين هم مشكل حل نشد.
    كابل رو هم چند بار تعويض كردم فايده نداشته.
    يكي از همكارام ميگه بايد مشكل رو از طريق نرم افزار حل كرد يعني بايد نرم افزاري باشه كه تصوير رو بفرسته روي تلويزيون.
    خب حالا اگه كسي راه حلي داره خواهش مي كنم كمك كنين. من كه وقعا ديگه كلافه شدم و عقلم به جايي قد نمي ده.

در آغاز فعالیت Aidajoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اي بابا
    من خيلي به اينجا اميدوارم ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این مشکل شما بارها سوال شده و بارها هم جواب داده شده
    برای اینکه مطمئن شی همه چی شما سالم سیستم رو به تنهایی به تلویزیون متصل کن اگه تصویر اومد که هیچ اگر نه یه چیزی این وسط مشکل داره و اول باید دنبال مشکل بگردی
    اگه هیچ چیزت مشکل نداشت اعلام کن تا کامل طریقه ی تنظیم کردن دو تصویر رو بهت توضیح بدم

بعد شما انتظار نداری که تلویزیون رزولوشن هنگام بوت رو که کمترین مقدار رزولوشن مجازه با کیفیت نشون بده ! داری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •