سلام به همه دوستای عزیزم
من یه مشکلی در اتصال مانیتور به تلویزیون دارم.
مدل کارت گرافیک :
pci Express
Nvidia Nforce 8400 Gs Sparkle 256
مدل مانیتور :
LCD LG L1752S
من درايو كارت گرافيك رو Uninstal كردم و سيستم رو ريست كردم. كابل تلويزيون و مانيتور رو با هم وصل كردم و دوباره درايور رو نصب كردم. بعد از ريست كردن مجدد صفحه بوت اوليه سيستم تا جايي كه صفحه welcome ويندوز بالا مياد رو روي تلويزيون دارم اون هم با كيفيت خيلي پايين . وقتي هم كه ويندوز بالا مياد تصوير بر مي گرده روي مانيتور و ديگه روي تلويزيون تصوير ندارم.
با اينكه آخرين داريور رو هم از سايت Nvidia گرفتم اما تنظيمات مربوط به Doul View و Clon رو نداره و فقط در قسمت Multiplye Display گزينه only use one displayer رو داره.![]()
با توجه به اينكه ابتداي كار تصوير ور توي تلويزيون نشون مي ده يعني كابل مشكلي نداره.
توی یکی از فرومها دیدم که برنامه ای به اسمTV tOOL مشکل رو حل می کنه. نصبش کردم و قسمت تلویزیونش رو فعال کردم.
اما وقتی ریست کردم دیگه سیستمم هیچ تصویری نشون نداد و مجبور شدم ویندوزش رو عوض کنم.
بعد كه دوباره نصب كردم توي تنظيمات كارت گرافيك پيش فرض روي تلويزيون گذاشتم اما تلويزيون تصوير نداد و حالا دوباره بعد از ريست شدن با اينكه كابل تلويزيون رو هم جدا كردم ديگه مانيتور هم تصوير نمي ده و ويندوز xp عملا از كار افتاده.![]()
توي ويستا هم تستش كرده همين مشكل رو داره. با رزولوشن و فركانس پايين هم مشكل حل نشد.
كابل رو هم چند بار تعويض كردم فايده نداشته.
يكي از همكارام ميگه بايد مشكل رو از طريق نرم افزار حل كرد يعني بايد نرم افزاري باشه كه تصوير رو بفرسته روي تلويزيون.![]()
خب حالا اگه كسي راه حلي داره خواهش مي كنم كمك كنين. من كه وقعا ديگه كلافه شدم و عقلم به جايي قد نمي ده.