تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: درخواست كمك از كسايي كه واكمن سونيnwd- b105f دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه xqg50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض درخواست كمك از كسايي كه واكمن سونيnwd- b105f دارن

من يه واكمن سوني مدلnwd-b105fدارم كه اولا وقتي ميزدمش به كام‍يوتر توي ماي كام‍‍يوتر با آيكون خود دستگاه نشونش ميداد ولي يه بار اتفاقي همه فايلاي توشو ‍ دلت كردم از جمله چند تا از فايلاي مخفي شو همون فايلاي هايدن رو ميگم از اون به بعد ديگه آيكونش رو نمياره اگه كسي ميتوته اون فايل ها رو لطف كنه برام بزاره يا اگه راه ديگه اي داره لطفا راهنمايي كنيد

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

فایل های مهمش رو حذف کردی !!

باید روش اخرین فایرم ورش رو نصب کنی ، ولی تا اونجا که میدونم نصب فایرم ورش تا زمانی که توسط ویندوز شناسایی نشه اغاز نمیشه !!

یه سری سایت ساپورت سونی بزن حتما مشکلت حل میشه !

راستی اگه توسط ویندوز شناخته میشه و فقط مشکلت نمایش ندادن ایکون هست ! فایل های Autorun ش رو پاک کردی که اصلا مشکلی نیست خودت میتونی یه دونه بسازی و براش ایکون انتخاب کنی !

برای ساختش هم این کد رو تو نوت پد کپی کن بعد با پسوند .inf ذخیرش کن و در دایرکتوری اصلی پلیرت کپی ش کن !

[autorun]
    icon = .\sony.ico
    راستی یه فایل ایکون هم بافرمت .ico و بنام سونی sony هم باید تو این دایرکتوری اصلیت باشه !

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راستی اگه توسط ویندوز شناخته میشه و فقط مشکلت نمایش ندادن ایکون هست ! فایل های Autorun ش رو پاک کردی که اصلا مشکلی نیست خودت میتونی یه دونه بسازی و براش ایکون انتخاب کنی !

برای ساختش هم این کد رو تو نوت پد کپی کن بعد با پسوند .inf ذخیرش کن و در دایرکتوری اصلی پلیرت کپی ش کن !

[autorun]
    icon = .\sony.ico

راستی یه فایل ایکون هم بافرمت .ico و بنام سونی sony هم باید تو این دایرکتوری اصلیت باشه ![/quote]من این کارو کردم و لی به جای ایکون مورد نظر عکس یه فولدر رو براش میاره و با پاک کردن اون فایل.inf بازم فرقی نمیکنه به جای آیکون عکس فولدر میاره

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من این کارو کردم و لی به جای ایکون مورد نظر عکس یه فولدر رو براش میاره و با پاک کردن اون فایل.inf بازم فرقی نمیکنه به جای آیکون عکس فولدر میاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •