تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: کدام زبان سریعتر است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض کدام زبان سریعتر است؟

سلام دوستان .با کدام زبان برنا مه نویسی میتونم پروژه پایان نامه ای که خیلی محاسباتی است را بنویسم که زمان زیادی نسبت به برنامه های دیگر نبرد. عملیات محاسباتی زیادی دارد و اجرای ان وقتگیر است.
    با matlab و delphiازمایش کردم چندان با هم فرق نمیکرد؟شما کدام زبان را پیشنهاد میدهید که سریعتر است ؟خیلی ممنون

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

++C\C در حال حاضر Lowlevel ترین زبون های برنامه نویسی رایج هستن . البته اینکه چقدر در سرعت محاسباتی شما تاثیر بزارن نمدونم ممکنه اصلا با تغییر زبون مشکلتون حل نشه .

پروفشنال martin_superhuman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

فقط بهتون می تونم پیشنهاد بدم اگه سرعت میخواین طرف برنامه های .net نرید.

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

c/c++ بهترین گزینه موجود به نظر میاد ولی اگه حوصله و وقت یادگیری زبون جدیدی رو داری در مورد APL و Mathematica تحقیق کن. از اولی برای محسابات پیچیده حتی بر روی کامپیوترهای بزرگ هم استفاده می شده...
    برای محاسبات مخصوصا محاسبات ریاضی معمولا زبان های مفسری مناسب به نظر می رسن تا کامپایلری

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

از راحتی که دلفی راحتتره....ولی اینطوری که شما میگی محاسباتیه بدون شک c....بستگی به نوع برنامه شما داره که میخواید چی بنویسید...

داره خودمونی میشه KhepeleSibilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما مطلب و دلفي رو تست كردين و تفاوتي نديدين !!!! عجب !

اگر به زبانهاي مختلف مسلط هستين كه خوب بينشون هم مي تونين انتخاب كنين ! اگر قراره بعد از معرفي زباني تازه دنبال يادگيريش برين، بهتره به اينكه برنامه هاي الانتون دير اجرا ميشه قناعت كنين، چون اون كارش خيلي بيشتره!
    عملا اگر برنامه تون اونقدر خاص هست كه توو مطلب و دلفي از لحاظ سرعت نتيجه يكسان داده ( به عبارتي محاسبات شت سر هم طولاني هست كه سرعت سيستم باعث كندي ميشه نه زبان برنامه نويسي ) با هر زبان ديگه اي هم بنويسين ميشه همين !‌حالا ممكنه 1 ساعت محاسبه شما بعد از چند هفته دوندگي و ياد گيري زبان جدبد و نوشتن و .... بشه 55 دقيقه !كه براي يك پروژه پاياني كه يك بار مي خواين انجام بدين ارزش نداره !

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون .2 تا سوال داشتم
    یک: c# هم جزو زبانهای تحت وب است .
    با ++visual cبنویسم بهتر است یا با #c.
    نمیدونمcd visual studio را نصب کنم یا visual c++vرا؟منظورم این است که ایا در cd visual studio برنامهvisual c++ هم است که بخواهم با ان بر نامه بنویسم یا کلا اشتباه فکر میکنم؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون .2 تا سوال داشتم
    یک: c# هم جزو زبانهای تحت وب است .
    با ++visual cبنویسم بهتر است یا با #c.
    نمیدونمcd visual studio را نصب کنم یا visual c++vرا؟منظورم این است که ایا در cd visual studio برنامهvisual c++ هم است که بخواهم با ان بر نامه بنویسم یا کلا اشتباه فکر میکنم؟
    از سی شارپ به عنوان موتور ASP.net برای تولید نرم افزارها و صفحات وب استفاده میشه که غیر از سی شارپ، VB.net هم هست. در واقع سی شارپ و ویژوال بیسیک دات نت به عنوان زبان و ASP.net به عنوان تکنولوژی هستش.
    بستگی به خودتون داره که اینجا باز بحث سلیقه و کدوم زبان بهتره یا ... پیش میاد که واقعا بحث خسته کننده ای هست!
    همه اینایی که شما میخوای یعنی VC++ یا C# به اضافه یه سری زبون ها و ابزارهای دیگه تو CD یا DVD ویژوال استدیو دات نت موجود هستن که میتونی همشو یکجا یا به انتخاب خودت نصب کنی.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیزخیلی ممنون از راهنمایی شما و دوستان. منظور من این بود که حالا که قرار است یک زبان دیگه را روی سیستم نصب کنم با توجه به اینکه منظورم از لحاظ سرعت است و با توجه به پیشنهاد دوستان دقیقا چه برنامهای را نصب کنم .خواهشا دقیق مشخص کنید؟vc++ or c# منظور دوستان از cیا c++منظورشان زبانهای تحت داسی است یا visually؟خواهشا دقیق مشخص کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •