بچه ها من سرویس adsl گرفتم از پارس آنلاین
بعد اومدنی برای نصب میکرو ----- نیاورد
حالا وقتی تلفنو برمی داری خش خش زیادی میکنه ؟
بچه ها من سرویس adsl گرفتم از پارس آنلاین
بعد اومدنی برای نصب میکرو ----- نیاورد
حالا وقتی تلفنو برمی داری خش خش زیادی میکنه ؟
زمانی که شما مودمت سینک می شه نویز روی گوشی های تلفنت می افته که این باعث می شه سرعت اینترنت ت تا حدودی کاهش پیدا کنه ، زمانی که تماس می گیری یا بهت تماس میگیرند اینترنتت قطع می شه و حتماً باید نویز گیر و یا اسپیلیتر را یا به تعداد گوشی هایی که رو خط ADSL هست تهیه و نصب کنی و یا اینکه یه دونه روی ورودی خطت نصب کنییییییییییییییییییییییی ییییییییییی
ای بابا پست پشت سرهم ندید
دو تا اتفاقی میشه ولی 3 تا....
------
دوست عزیز این مشکلی نیست
همینطوری میشه
بهتر هست همین کار رو انجام بدید !! چون مسئله زیر یک مشکل احتمالی هست که ممکن هست پیش بیاد :حتماً باید نویز گیر و یا اسپیلیتر را یا به تعداد گوشی هایی که رو خط ADSL هست تهیه و نصب کنی
به نقل از صبا :
چراغ مودم در هنگام مکالمه با تلفن چشمک زن می شود ؟
در این حالت حتما دقت داشته باشید به ازای هر گوشی تلفن یک میکروفیلتر و یا اسپلیتر سالم حد فاصل پریز و گوشی تلفن نصب باشد ...
اینم راهنمای تصویری :
ممنونم
ولی اینو مطمئن هستید به تعداد تلفن باید میکرو ----- بگیرم؟
منم یه سوال داشتم ؟
کدوم یکی از این راها بهتره و رو سرعت تاثیر نمیذاره و نویزش هم کمتره ؟
1-- مودم رو مستقیم به خط تلفن وصل کنی و برا تک تک گوشی ها اسپلیتر بذاری !
2-- تو ورودی خط تلفن خوونه اسپلیتر بذاری و از همونجا خط تلفن و اینترنت رو جدا کنی !
والا من حالش رو ندارم که یک اسپلیتر در قسمت ورودی ساختمان بزنم و ببینم چی میشه !!
شما اگه این کار رو کردید و مشکلی پیش نیومد خبرش رو بدید ...
---------------------
پی نوشت :
هر چه اسپلیتر به گوشی تلفن نزدیک تر باشه بهتر هست چون در این صورت خود مخابرات از مبدا برای کل کشو یه اسپلیتر میذاشت !!
Last edited by K A R I M I; 15-05-2008 at 11:52.
باید برای مودم هم اسپیلیتر بزاری
حالا میتونی تو ورودی خونه یع اسپیلتر بزاری و یه سیم جدا برای مودم بکشی یا اینکه برای تک تک تلفن ها و مودم یه اسپیلیتر بزاری البته میتونی به یه اسپیلتر هم مودم وصل کنی هم تلفن
یعنی مودم جدا تلفن جدا (:
Last edited by rmb_ali; 15-05-2008 at 12:08.
من که هر دو تا روش رو امتحان کردم و جواب داده :
-- یه بار اسپلیتر رو گذاشتم تو ورودی خط تلفن ساختمون و ورودیه پریز ها رو از اسپلیتر خارج کردم و یه سیم هم جدا کشیدم برا مودم
-- یه بار هم مودم رو مستقیم زدم به خط تلفن منتها برا اینکه موقع برداشتن گوشی اینترنت قطع نشه یه اسپلیتر قبل تلفن وصل کردم
می خوام ببینم کدومش اصولی تره و نویز کمتر رو تلفن و سرعت زیا تو اینترنت داره !
چراغ مودم در هنگام مکالمه با تلفن چشمک زن می شود ؟
در این حالت حتما دقت داشته باشید به ازای هر گوشی تلفن یک میکروفیلتر و یا اسپلیتر سالم حد فاصل پریز و گوشی تلفن نصب باشد ...
آیا در هر دو روش با مشکل بالا مواجه نشدید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)