تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: چرا آنتن برای یک شبانه روز نیست؟

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8 چرا آنتن برای یک شبانه روز نیست؟

درود
    من یک خط اعتباری با پیش شماره 936 گرفتم که تا حالا 2 بار آنتنش برای یک شبانه روز قطع شده و مدام پیغام در جستجوی شبکه روی صفحه می آید و صفحه نمایشگر موبایل روشن می-شود ولی هیچ اثری از اینکه آنتن کامل است وجود ندارد. ولی بعد از حالا 20 ساعت درست می شود. سیم کارت را در داخل یک گوشی دیگر گذاشتم دیدم همان است و مطمئن هستم که دیگر ایراد از گوشی نیست و مربوط به شبکه ایرانسل هست، آیا این مشکل را پشتیبانی ایرانسل حل می کند ؟ اصلا چرا این طوری می شود؟ من خودم یک شماره 936 مدتهاست دارم و اصلا این مشکل را تا حالا نداشتم.

با سپاس فراوان
    بدرود

آخر فروم باز hamkar1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهر هرت

پيش فرض

دوست عزيز ايرانسا=ل بعضي وقتها قاط ميزنه ولي نه تا اين حد
    شايد از محلي باشه كه اونجا سكونت داري و آنتن نميده
    اميدوارم مشكلت هر چه زودتر حل بشه

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

کی این جوری شد اخرین دفعه که انتن من رفت 5 دقیقه بود اونم گوشی خودش رست شدو انتن برگشت

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    من یک خط اعتباری با پیش شماره 936 گرفتم که تا حالا 2 بار آنتنش برای یک شبانه روز قطع شده و مدام پیغام در جستجوی شبکه روی صفحه می آید و صفحه نمایشگر موبایل روشن می-شود ولی هیچ اثری از اینکه آنتن کامل است وجود ندارد. ولی بعد از حالا 20 ساعت درست می شود. سیم کارت را در داخل یک گوشی دیگر گذاشتم دیدم همان است و مطمئن هستم که دیگر ایراد از گوشی نیست و مربوط به شبکه ایرانسل هست، آیا این مشکل را پشتیبانی ایرانسل حل می کند ؟ اصلا چرا این طوری می شود؟ من خودم یک شماره 936 مدتهاست دارم و اصلا این مشکل را تا حالا نداشتم.

با سپاس فراوان
    بدرود
    ايرانسل كلا سيستمش يه كم مشكل داره.
    منم دو تا سيمكارت متفاوت ايرانسل رو رو يه گوشي تست كردم يكيشون آنتنش نصف بود يكيشون پر بود.
    كلا سيستمش قاطيه نميشه كاري كرد

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

دوست عزيز ايرانسا=ل بعضي وقتها قاط ميزنه ولي نه تا اين حد
    شايد از محلي باشه كه اونجا سكونت داري و آنتن نميده
    اميدوارم مشكلت هر چه زودتر حل بشه
    بله، اگر به قول شما قاط نزنه که دیگر ایرانسل یا چیز دیگر نیست، ما در شهر تهران هستیم. خط اعتباری خودم این مشکل را تا حالا نداشت. معلوم ربطی به محل نداره.

کی این جوری شد اخرین دفعه که انتن من رفت 5 دقیقه بود اونم گوشی خودش رست شدو انتن برگشت
    همین دیروز، اونقدر هم مرتبا صفحه نمایشگر روشن شده که در جستجوی شبکه هست که باطری تمام کرد. 2 بار اتفاق افتاده تو یک 4 روز.

ايرانسل كلا سيستمش يه كم مشكل داره.
    منم دو تا سيمكارت متفاوت ايرانسل رو رو يه گوشي تست كردم يكيشون آنتنش نصف بود يكيشون پر بود.
    كلا سيستمش قاطيه نميشه كاري كرد
    یعنی شرکت به بزرگی و با این ادعا که فکر نمی کنم حتی مایکروسافت یا هیچ شرکت بزرگی این قدر خودش دست بالا بگیره که بهترین سرویس ها را می ده مسئولیت این سیم کارت را به عهده نمی گیره.

از دوستان ممنونم، زنگ می زنم شرکت ببینم چی جواب می دهند، حتما می گویند به ما مربوط نیست و به بقال سرکوچه مربوط می شود یا مشکل از خارج است و تقصیر آمریکا و اسرائیل شد که اینطوری آنتن نیست.

با سپاس فراوان
    بدرود

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

نه دوست عزیز ایرانسل قات نمیزنه در واقع داره شبکشو گسترش میده منظورم مکانی نیست حجم شبکه رو افزایش میده که بعضی اوقات آنتن دهی قطع میشه

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

0913 هم گاهی وقت ها قطع میشه ایرانسل که دیگه هیچی ...
    برای من که 2 بار بی دلیل همین طور شد یعنی یک شبانه روز قطع بود

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بله، اگر به قول شما قاط نزنه که دیگر ایرانسل یا چیز دیگر نیست، ما در شهر تهران هستیم. خط اعتباری خودم این مشکل را تا حالا نداشت. معلوم ربطی به محل نداره.

همین دیروز، اونقدر هم مرتبا صفحه نمایشگر روشن شده که در جستجوی شبکه هست که باطری تمام کرد. 2 بار اتفاق افتاده تو یک 4 روز.

یعنی شرکت به بزرگی و با این ادعا که فکر نمی کنم حتی مایکروسافت یا هیچ شرکت بزرگی این قدر خودش دست بالا بگیره که بهترین سرویس ها را می ده مسئولیت این سیم کارت را به عهده نمی گیره.

از دوستان ممنونم، زنگ می زنم شرکت ببینم چی جواب می دهند، حتما می گویند به ما مربوط نیست و به بقال سرکوچه مربوط می شود یا مشکل از خارج است و تقصیر آمریکا و اسرائیل شد که اینطوری آنتن نیست.

با سپاس فراوان
    بدرود
    نميخوام از ايرانسل طرفداري كنم
    ولي اينكه يكي دو مورد مثل شما اتفاق ميافته دليلي نداره
    شركت بزرگ و معتبري مثل MTN زير سوال بره
    نصف دوم سهام MTN ماله ايرانسله كه مربوط به داخل كشوره
    كه اونم كاملا مشخصه چرا همچين مشكلاتي براي اين OPERATOR به وجود مياد

كسي هم شما رو مجبور نكرده از ايرانسل استفاده كني
    با اين كه ميدونستي به قوله خودت همچين مشكلاتي داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

درست میشه
    یه بار هم مال من صبح تا ظهر انتنش رو گم کرد
    ولی بعدش درست شد دارن سیستم رو دستکاری میکنن.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

نميخوام از ايرانسل طرفداري كنم
    ولي اينكه يكي دو مورد مثل شما اتفاق ميافته دليلي نداره
    شركت بزرگ و معتبري مثل MTN زير سوال بره
    نصف دوم سهام MTN ماله ايرانسله كه مربوط به داخل كشوره
    كه اونم كاملا مشخصه چرا همچين مشكلاتي براي اين OPERATOR به وجود مياد

كسي هم شما رو مجبور نكرده از ايرانسل استفاده كني
    با اين كه ميدونستي به قوله خودت همچين مشكلاتي داره

بله کسی من را مجبور نکرد برم بخرم درست، اما این حرف بسیار اشتباه و مسخره است چرا که همین شرکت به قول شما بزرگ و معتبر حاضر است پیگیری کند و اگر احیانا مشکل از سیم کارت باشد به من خسارت بدهد (این راه در مقابل خدمات و پشتبانی شرکت های پیشرفته بگذارید) و دوم اینکه اگر به همه مردم دنیا بگوئیم کسی شما را مجبور نکرد این را بخرید یا آن را بخرید پس بهتر است همگی به عصر حجر تشریف ببریم و کلی حال کنیم و از دست فرآورده های تکنولوژی در امان باشیم. سوم من از کجا بدانم اینطوری می شود یا از کجا معلوم فلان سرویس دهنده دیگر بهتر است چون اینجا ایران است و چیزی به نام خدمات و پشتیبانی در حد حرف است و چیزی که نیست صداقت و درستی. حتما می گویید خوب از ایران برو کسی نگفت اینجا زندگی کن.
    اگر این شرکت داره شبکه هاش گسترش می ده مگر در دنیا شرکت مخابراتی و سرویس دهنده موبایل یا هر شرکت دیگر شبکه هاش گسترش نمی ده و منتظر هستند ببینند آخرین دستاوردهای علم و دانش در ایران چست که بره تقلید کنند و بعد بگویند ما فلان چیزی را در دنیا برای بار اول پیدا کردیم یا ساختیم اون هم بدون کمک هیچکس.
    اول خودشو درست کنه بعد حرف از سرویس و جایزه بهار و تابستون بزنه.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •