سلام دوستان
یکی از آشنایان می خواد یه موزیک فون بخره
که سیستم عامل خوبی هم
داشته باشه
به نظر شما کدوم بهترین انتخابه ؟
کیفیت و بلندی صدا تو اسپیکر و هندزفری
براش مهمه
آفون 8 گیگ
ان 95 8گیگ
دابلیو 960
ان 81 8گیگ
سلام دوستان
یکی از آشنایان می خواد یه موزیک فون بخره
که سیستم عامل خوبی هم
داشته باشه
به نظر شما کدوم بهترین انتخابه ؟
کیفیت و بلندی صدا تو اسپیکر و هندزفری
براش مهمه
Last edited by ali racer; 13-05-2008 at 17:39.
اصلا W960 براي اينكار ساخته شده
رقابت سخته...همه رقیبن...فکر نکنم ایفون بهترین باشه تو موزیک...
بهترین موزیک فون بنظرم ان81 و ان95 8گیگ هستن که تو سایت هم 3 ماه پیش اعلام شد...
=================================================
اینم سایت البته 3 ماه پیش دیدم...save کردم...=====================================
Nokia opent Music Store voor het publiek
تو این سایت خوندم =
مثل اینکه نوکیا ان81 و ان95 8گیگ 2 تا از بهترین گوشیهای پخش موزیک شناخته شدن...
Consumenten kunnen tracks per stuk aanschaffen met hun compatibel Nokia-toestel, zoals de [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] en [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), of met een reguliere PC. Daarnaast kan men een onbeperkt aantal tracks naar een PC streamen. Losse tracks kosten €1,00, albums €10,00 en een maandabonnement voor PC-streaming gaat eveneens €10,00 kosten. Verder biedt de service de mogelijkheid om gratis van alle tracks die op de site staan een 30-seconden clip te beluisteren.
================================================== ====================
البته دبیلیو 960 هم در نوع خودش عالیه...
Last edited by actooor; 13-05-2008 at 18:21.
با اینکه طرفدار اس ای هستم اما اگه خودم بودم ان95 8 گیگ میگرفتم
شاید کمی تو صدا نوکیا از دبلیو 960 کم بیاره مخصوصا کیفیت..اما دبلیو 960 هم قیمتش به نظرم زیاه هم از دوربین ان 95 هم نمیشه گذشت
کدام از بچه ها با آیفون زیاد کار کردن ؟(من 2-3 مین بیشتر دستم نبوده :( !
پلیرش چطوره ؟ کیفیتش در حد ای پاد هست ؟
کیفیت صدای اسپیکرش چی ؟
اگه اسپیکر هم براش مهمه خوب طرف N81 بره فک میکنم بهترین گزینه باشه هم قیمت مناسبی داره هم فکر میکنم کیفیت و بلندی صداش تو اسپیکر و هدفون در مجموع از بقیه گوشی هایی که نام بردی بهتر باشه !کدام از بچه ها با آیفون زیاد کار کردن ؟(من 2-3 مین بیشتر دستم نبوده :( !
پلیرش چطوره ؟ کیفیتش در حد ای پاد هست ؟
کیفیت صدای اسپیکرش چی ؟
به نظر من گزینه اول W980 هست . میتونید برید روییوی نصفه و نیمه ای که دیروز Gsmarena نوشته رو ببینید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)