ايا مي شه از موبايل p990بجاي وب كم استفاده كرد؟
لطفا راحنمايي كنيد
ايا مي شه از موبايل p990بجاي وب كم استفاده كرد؟
لطفا راحنمايي كنيد
سلام
این که برای شما میزارم برای P910 و P900 هست نمیدونم برای P990 هم جواب میده یا نه....
با تشکر از امین خان در گلستان تاکبرای استفاده از دوربین گوشیتون بعنوان وب کم باید این 2 برنامه که کاملن از هم مجزا هستند رو نصب کنید .
:1. (11):
-----------------------------------------------------
1. Remote p910/p900/p800 :
این برنامه رو روی موبایل و کامپیوترتون نصب میکنید . برای p900 و p800 , p910 رو هم از اینجا دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 242 کیلو بایت
این فایل zip شامل 3 تا فایل ، که یکی برنامه remote p910 برای کامپیوتر و یکی هم remote p900 برای گوشیتون که جفتشون رجیستر شدن و احتیاج به چیزی ندارن . و یکی هم یک فایل تکست که به شما گوشزد میکنه که فایل رو روی گوشی حتمن بوسیله کابل نصب کنید و از ارسال اون به گوشی با بلوتوث خودداری کنید چون ارور خواهد داد.
-----------------------------------------------------
2. Softcam 1.5.2 :
این برنامه ربطی به موبایل نداره صرفن فقط بشما یک کادر میده و روی desktop شما هرچی توی اون کادر قرار بگیره بعنوان تصویر میفرسته.
این برنامه رو از سایت خودش به این آدرس تهیه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 2.64 مگا بایت
این هم سریالش برای ورژن 1.5.2 :
Name: Registered
Mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Code: LMSCCD157FFFFD0F2B06
-----------------------------------------------------
حالا طرز استفاده:
برنامه remote p*** رو روی موبالیتون اجرا کنید و بعد برنامه remote pxx نصب شده روی کامپیوترتون رو اجرا کنید و روی دکمه Start اون کلیک کنید .بعد بوسیله اون دوربین رو فعال کنید.
در قسمت Preferences در یاهو مسنجر در بخش webcam روی دکمه camera source کلیک کرده و Luminositi Softcam [VFW], Version: 1.4.0.0 رو انتخاب کنید.
فقط کافیه یکبار ( بعد از هربار روشن کردن کامپیوتر ) برنامه softcam رو اجرا کنید و این تنظیمات رو انجام بدید و برنامه رو ببندید : ( تنظیمات یکبار برای همیشه )
Option---------------->Default live video source باید روی این تنظیم باشه : SoftCam Screen Capture
Option---------------->Default background باید روی این تنظیم باشه : SoftCam Screen Capture
بعد از اون هربار در مسنجر کسی رو به دیدن وب کم خود دعوت کنید خود برنامه خود بخود باز میشه .
کادر مذکور رو روی بخشی از remote p*** که داره تصویر ارسالی از موبایل رو نشون میده ببرید و در برنامه softcam حالت stored رو به حالت live تغییر بدید و تمام.
:1. (3):
به نقل از : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)