با سلام خدمت دوستان
من یک کتاب در مورد مراحل کامل نصب ویندوز از آماده سازی هارد گرفته تا آخرین مراحل نصب توضیح داده باشه را می خوام . دوستان لطف کنند اگر دارند برای من آپلود کنند.
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
من یک کتاب در مورد مراحل کامل نصب ویندوز از آماده سازی هارد گرفته تا آخرین مراحل نصب توضیح داده باشه را می خوام . دوستان لطف کنند اگر دارند برای من آپلود کنند.
با تشکر
با سلام خدمت شما دوست عزیز
من یک آموزش پایه از اولین مراحل پارتیشن بندی و آماده کردن هارد برای نصب ویندوز تا ... . را می خواستم . لطفا اگر کتاب یا فیلم دارید قرار بدید.
اگه میشه یک کتاب هم برای نصب ویندوز98 برای من معرفی کنید
ممنون
You can take a horse to the water but you cannot make him drink.-------------------------Our [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] website offer Fast and Secure wow powerleveling service. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 60-70, Cheap [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1-70. The Professional [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! Powerlevel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] now. WOrld of warcraft Power Leveling bloom of true love associated with this time of year!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)