من ميخوام از طريقwireless 2 تا لپتاپ رو شبکه کنم ولی وقتی هم کار ها رو انجام ميدم از قسمت my network places هر کدوم ميخوام به اون يکی وصل بشم user pass ميخواد که اون رو هم ميزنم ولی ميگه اشتباهه
يکی ويندوز xp يکی هم ويستا هستش
من ميخوام از طريقwireless 2 تا لپتاپ رو شبکه کنم ولی وقتی هم کار ها رو انجام ميدم از قسمت my network places هر کدوم ميخوام به اون يکی وصل بشم user pass ميخواد که اون رو هم ميزنم ولی ميگه اشتباهه
من و دوستام هر از گاهی جمع میشیم و با لپ تاپ هامون counter میزنیم با شبکه. تا حالا من به این نتیجه رسیدم که بهتره xp سرور باشه و ویستا بهش وصل بشه. در ضمن IP ها شون درسته؟من ميخوام از طريقwireless 2 تا لپتاپ رو شبکه کنم ولی وقتی هم کار ها رو انجام ميدم از قسمت my network places هر کدوم ميخوام به اون يکی وصل بشم user pass ميخواد که اون رو هم ميزنم ولی ميگه اشتباهه
يکی از IP ها رو 192.168.0.1 و اون يکی رو هم 192.168.0.2 ميزنم
چطوری ميتونم xp رو سرور و ويستا رو client قرار بدم؟
بیا فکر کنم بهتر باشه xp رو 0 بزنی تو ip، سمت چپ.يکی از IP ها رو 192.168.0.1 و اون يکی رو هم 192.168.0.2 ميزنم
چطوری ميتونم xp رو سرور و ويستا رو client قرار بدم؟
برو تو control panel، network ، اونجا add کن یه کانکشن جدید نت ورک، تو صفحه ای که برای تنظیم و ایجاد network جدید میاد، روی Wieless کلیک کن و ادامه بده. امیدوارم مشکلی نداشته باشی.
منم همين مشکل رو دارم
ولی منظورتنو متوجه نشدم
ميشه بيشتر توضيح بديد
اگه بخوایم دو تا نوت بوک را با کابل شبکه به هم متصل کنیم , میشه با وصل کردن دو طرف کابل به نوت بوک این کارو کرد یا وصایل دیگه ای هم میخواد ؟؟؟؟؟
یک کاب کراس ... فقط و فقط ...
مگه wireless هم کابل ميخواد
خیر .... تنظیم میخواد ...
خوب منم با توجه به آموزش شما انجام دادم ولی ازم user pass ميخواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)