بینید شما با visual studio یه کارهایی میکنید و این کارها تبدیل به کد های asp.net میشه
مثلا وقتی یه تکست باکس اضافه میکنید همچین کدی توسط Ide تولید میشه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما مرورگر همچین کدهایی رو نمیفهمه ! مرورگر ها فقط و فقط Html میفهمند ( حالا با کمک پارسر ها اسکریپت ها رو هم میفهمند یا css که به html شکل میده )
خوب اینجاست که این کد باید تفسیر یا کامپایل بشه و برای مرورگر قابل فهم بشه یعنی به html تبدیل بشه .
کار اصلی زبون های سرور همینه یعنی تولید html و دوستان !
اما وقتی مستقیما تو صفحه ی aspx خودتون کد html مینویسید چون خاصیت runat = server ندارند و بین تگ های <% %> هم قرار نگرفتن مستقیما به مرورگر فرستاده میشن و هیپ ربطی هم به زبون مورد استفاده نداره
حالا این کد html هر چیزی میتونه باشه .
مثل کدی که برای نمایش تصویر به کار میره :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه شما نمیدونید این کد چرا این شکلیه و چیکار میکنه همین الان از نوشتن asp.net دست بکشید ( البته موقتا )
html یاد بگیرید یه خورده با front page یا نرم افزار های مشابه ور برید بعد کارتون رو ادامه بدید .
یه منبع خوب برای یادگیری سریع html هم فکر کنم سایت دوستمون neopersia.org باشه .
خیالتون راحت یادگیری html بیشتر از دو روز وقت نمیگیره .
حالا میتونید بهتر نوشته های server side و html خودتون رو با هم ترکیب کنید تا یه سایت بشه ازش ساخت .
حالا در مورد ساعت ، بعید میدونم ساعت های آنالوگ فلش بتونن با ساعت سرور تنظیم شن . چون client side هستند و ساعت سیستم کاربر رو نشون میدن . ولی ساعت متنی کار مشکلی نیست .
مگه اینکه فلش رو طوری ساخته باشن که بتونه یه پارامتر ورودی دریافت کنه ! اصلا همچین چیزی ممکنه ؟! من که نمیدونم .
اگه باز هم سوالی داشتید بچه ها درخدمتند ! ما خوشحال میشیم شما طراحی وب یاد بگیرید مخصوصا لز نوع Asp.net !
نه همچین سخت هم نیستند . فکر کنم از ماشین درست کردن ساده تر باشن!
.gif)
اینا رو با چی میسازین ؟ مایا ؟! !!
توفیقات شما مضاعف