ببخشيد
اين Security Center ويندوز من مثل شكل است ايراد از كجاست آنتي ويروس كه كار ميكند اصلا اين ايرادي هست يا نه در ضمن آنتي ويروسم هم نورتون اينترنت سكوريتي است
![]()
ببخشيد
اين Security Center ويندوز من مثل شكل است ايراد از كجاست آنتي ويروس كه كار ميكند اصلا اين ايرادي هست يا نه در ضمن آنتي ويروسم هم نورتون اينترنت سكوريتي است
![]()
salam
Run را باز کنید توش بنویسید Services.msc بعدسرویس مذکور را از حالت Disabled به Enable تغییر دهید
خيلي ممنون درست شد
ولي ميشه بگيد چرا اينطوري شده آنتي ويروس عيب داره يا ويندوز يا اينكه دليل ديگري دارد و آيا اين به معناي خرابي آنتي ويروس است
بازم ببخشيد
سلام
اینجا یه اشتباه کوچولو رخ داده قرار بود در قسمت دوم پست شاهدی عزیز این باشه
بعد از وارد شدن به محیط سرویس ها سرویس Windows Firewall/Internet Connection Sharing
رو فعال کنید
سلام دوستان
فایروال کامپیوتر من چرا اینطوری شده.
اون عکسی که دوستمون گفتن هم اون طوری هم شده.
چه طوری درست کنمش؟
چیزی که شما گفتین درست نشد.
![]()
سلام
قیوم جان لینک پایین و ببین امیدوارم جواب بگیری :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام قیوم جان
کارهای زیر را انجام بده
توی run تایپ کن Gpedit.msc
به مسیر زیر برو
Computer Configuration => Administrative Templates ===> Network ===> Network Connections ====> Windows Firewall =====> Standard Profile
در سمت راست روی گزینه های
Protect all network connections و Do not allow exceptions دوبار کلیک کن تا پنجره اونها باز بشه هر دو تا را روی Disable تنظیم کن و ok کن . دوباره برگرد و هر دو را روی Not configured تنظیم کن .
موفق باشی .
سلام دوستان قربون شكل ماه همتون
يه نفر يه سوال مي كنه بعد ما مي بينيم خودمونم مبتلاييم
بعدم اين همه راه مختلف بلاخره كدام درست است كدام راه تاييد نهايي است ما هم برويم
سلام دوستان قربون شكل ماه همتون
يه نفر يه سوال مي كنه بعد ما مي بينيم خودمونم مبتلاييم
بعدم اين همه راه مختلف بالاخره كدام درست است كدام راه تاييد نهايي است ما هم برويم
چرا دو تا پست شد ببخشيد بلدم نيستيم حذف كنيم يكيشو
در ضمن لطفا بگيد چرا اصلا اينطوري ميشه سكوريتي سنتر
Last edited by saeid333; 11-05-2008 at 20:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)