سلام
اگه بخوام يه آيكوني را در كنترل پنل هايد كنم چجوري مي شه با سيستم مكانيك و از اين جور نرم افزارها بعضياش رو نمي شه مخفي كرد اگر راهي هست لطفا بگين
سلام
اگه بخوام يه آيكوني را در كنترل پنل هايد كنم چجوري مي شه با سيستم مكانيك و از اين جور نرم افزارها بعضياش رو نمي شه مخفي كرد اگر راهي هست لطفا بگين
Last edited by saeid333; 09-05-2008 at 17:35.
سلام عزیزم
راه که هست ولی الان حال نوشتن ندارم
میتونی سرچ کنی hide icon in control panel
اگرم پیدا نکردی بگو برات بزارم
موفق باشی عزیزم
سلام دوست عزیز
از رجیستری هم می شه این کار را کرد ولی من برنامه کم حجم زیر را برات اپلود کردم که راحت می تونی این کار را باهاش بکنی .
کارهای دیگه ای هم از این برنامه بر میاد که خودتون می تونید ببینید .
تصویری از قسمتی که می تونید برنامه های کنترل پنل را مخفی کنید .
دانلود برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام دوست عزیز!
همچنان سلام تقدیم میکنم برای دوستان عزیزم مهدی و بهروز عزیز!
با تائید برنامه مهدی جان من هم یه روش دستی براتون مینویسم:
- ابتدا با یه حساب کار بری Administrator وارد ویندوز شوید.
- در کادر Run بنویسید Gpedit.msc و اینتر بزنید.
- در پنجره Group Policy به مسیر پایین برید:
User Configuration>Administrative Templates>Control Panel
با استفاده از روش بالا میتونید یک و یا چندین آیکن مورد نظر خود را در Control Panel پنهان نمایید.
- بروی گزینه Hide specified Control Panel applets دابل کلیک نمایید و در تب Setting بروی گزینه Enable کلیک نمایید و بعد بروی کلید Show کلیک نمایید.در پنجره ای که ظاهر میشود بروی کلید Add کلیک نمایید و بعد در کادری که برای نوشتن متن ظاهر میشود، اسم آیکن مورد نظر را عیناً بنویسید ( مثلاً Internet Optionsیا Display ویا Keyboard ) و بعد هرچه کلید OK دیدید بروی آن کلیک کنید تا همه پنجره ها بسته شوند.
همچنان با استفاده از گزینه Show only Specified Control Panel applets در مسیری که در بالا نوشتم میتونید عکس کار را انجام دهید.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)