من میخوام Umpc بخرم. یه کم هم توی تاپبک ها گشتم اما چیز خاصی پیدا نکردم.
اگه کسی آشنائی داره ، لطفا راهنمائی کنه.
قیمت یه چیزی تو مایه های 1.5
*******Ultra Mobile PC********
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میخوام Umpc بخرم. یه کم هم توی تاپبک ها گشتم اما چیز خاصی پیدا نکردم.
اگه کسی آشنائی داره ، لطفا راهنمائی کنه.
قیمت یه چیزی تو مایه های 1.5
*******Ultra Mobile PC********
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nvb007; 09-05-2008 at 12:35.
کسی نیست در این زمینه اطلاعات بده ؟
بیخیال شو
اگه خیلی حس مایه داری گرفتت برو یه گوشی n82 بگیر(یه گوشی مولتی مدیای کامل بهت پیشنهاد دادم) و بقیه پولت هم بذار تو جیبت
یا اگر هم حتما میخوای خرجش کنی برو یه لپتاپ بگیر
حس مایه داری کجا بود. فعلا دارم کسی اطلاعات میکنم.
در ضمن ، n82 رو دیدم ، خیلی ازش خوشم نیومد.من خودم n95دارم که به نظرم خیلی ازون بهتره.
در مورد لپ تاپ هم که ، نمی خوام اندازه اون بزرگ باشه ، زیر 10 اینچ ، فکر کنم باز هم باید دنبال همین umpc باشم.
سلام...
البته لزوما umpcها قابلیت مخابراتی ندارن، ولی تا جایی که من سراغ دارم، htc دو سه مدل داره که هم موبایل هستن و قابلیتهای یه کامپیوتر کوچیک رو دارن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی اگه یه umpc اساسی میخوای، من اینو پیشنهاد میکنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا رو هم یه نگاهی بنداز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من شنیدم که از طریق usb میشه سیم کارت موبایل رو به کامپیوتر وصل کرد. یه وسیله خیلی کوچیک و جمع . جور که به درد UMPC ها هم میخوره. با این اوضاع مشکل ساپورت نکردن اونها از سیم کارت موبایل حل میشه.
R2H هم خیلی خشگله
اطلاعات جدید کسی نداره ؟
در آستانه الکام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)