من يه ويروس گرفتكم كه وقتي رو درايوم دابل كليك ميكنم كه برم داخلش ميندازم بيرون , بعدم دسكتاپ مياد بدون ايكون هاش و بعد اونام مياد ؟ با آنتي ويروس هاي مختلف از جمله AVG , kaspersky سرچ كرم اينو شناخت ولي بازم ميندازه بيرون VBS.RUNNER
من يه ويروس گرفتكم كه وقتي رو درايوم دابل كليك ميكنم كه برم داخلش ميندازم بيرون , بعدم دسكتاپ مياد بدون ايكون هاش و بعد اونام مياد ؟ با آنتي ويروس هاي مختلف از جمله AVG , kaspersky سرچ كرم اينو شناخت ولي بازم ميندازه بيرون VBS.RUNNER
سلام دوست عزیز
این trojan را spyware Doctor می تونه از بین ببره . این انتی اسپای وار را نصب کنید و اونا اپدیت کنید و بعد سیستم را به طور کامل اسکن کنید .
موفق باشید .
اينم نشد !!!!!!!!! شما فهميدين دقيقا چه ويروسي رو ميگم ؟
اين ويروس بك گراند درايو رو هم عوض ميكنم !!! عكس اسكلت مياد و زيرش نوشته Iranian ---- boys
آقا کسی راه حلی برا این ویروس سراغ نداره؟
سلام دوستان
کسی میدونه این ویورس رو چطور حذف کنیم
یا علی
Last edited by kazemfdisk; 18-05-2008 at 23:31.
سلام
کسی از دوستان نیست که این ویروس رو دیده باشه و تونسته باشه پاک کنه ؟؟
اگه كاسپراسكي ميشناسه ولي پاك نميشه، به نظر من بهتره با خود كسپر يك Res Disk درست كنيد و تحت داس اسكن كنيد تا به راحتي پاك شه.
سلام
میشه بگید چطوری این کار رو بکنند آموزشش هست توی سایت
سلام چند وقتی هست که سیستم منم دچار این ویروس شده، و چند تا پستم تو همین سایت دادم ولی کسی هنوز جواب نداده:-(
دوست عزیز شما اگه به اطلاعاتت خیلی نیازمندی می تونی یکی از درایوات رو بی خیال شی فرمت کنی و ویندوز ویستا نصب کنی.
این ویروس ویندوز ویستا رو نمی تونه آسیب برسونه.
اگرم که ویندوز xp نیاز نداری همون رو update کن یا درایوش رو فرمت کن...
من این کار رو کردم ولی تو xp هنوز مشکل دارم و از طرفی نمی شه از خیر xp بگذرم...
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک
کسی شنید صدامو؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)